fbqJättiyllätys! Uskomattomasta takapuolestaan ympäri maailmaa ylistetty espanjalaiskaunotar onkin puoliksi suomalainen: ”Mun suomen kieli ei oo hyvä!” | Seiska
Katso kuvat!
Leena Häkkinen.

Jättiyllätys! Uskomattomasta takapuolestaan ympäri maailmaa ylistetty espanjalaiskaunotar onkin puoliksi suomalainen: ”Mun suomen kieli ei oo hyvä!”

Ulkomaat | 08.11.2021 20:54

Espanjassa asuva Leena Sofia Häkkinen on hurjassa nosteessa sosiaalisessa mediassa. Nimestään huolimatta espanjalainen Leena herättää huomiota videopalvelu TikTokissa, jossa kaunotar on kasvattanut tasaisesti suosiotaan.

Lue myös: Ruotsin seksikkäimmät siskokset ja parhaat pyllyt? Parikymppisten Filippan ja Amandan järisyttävillä pakaroilla jo yli miljoona seuraajaa – nämä kuvat kertovat, miksi

Teneriffalla asustava tummaverikkö villitsee myös Instagramissa, jossa muotovaliolla on tällä hetkellä vajaat 200 tuhatta seuraajaa. Luku on merkittävä, sillä seuraajien määrä on viimeisen vuoden aikana noussut useilla kymmenillä tuhansilla – eikä loppua näy.

 

Espanjan kansalaisuudestaan huolimatta Leenaa voi pitää puoliksi suomalaisena.

– Hei! Mun suomen kieli ei oo hyvä. But I understand everything – mutta ymmärrän kyllä kaiken, Leena viestittää Seiskan reportterille.

Lue myös: Venäjän parhaat luomurinnat? Logistiikka-alalla työskennellyt siperialaisnainen innostui Instagramista: nyt uskomattoman uhkea Anastasia, 30, nauttii valtavasta somesuosiosta - eikä mikään ihme!

Ylistetyt kankut

Kanariansaarilla Teneriffalla asustava Leena työskentelee personal trainerina. Kova ammatillinen intohimo ja järjettömät harjoitusmäärät myös näkyvät ulospäin: Leena on pumpannut itsensä käsittämättömän kovaan kondikseen.

Lue myös: "Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi!

Espanjalaiskaunottaren vartaloa ylistetään ympäri planeettaa. Toinen toistaan kuumimpien kuvien kommenttikentissä neiti Häkkisen pakarat on muun muassa arvostettu kaikkien aikojen parhaimmiksi.

Jotakin tuttua

Vaikka Leena vaikuttaa viihtyvän parhaiten etelän lämmössä ja hänen vartaloaan ylistetään ympäri maailmaa, silti hänessä piilee myös ripaus härmäläisyyttä.

Lue myös: Valtavat luomurinnat! Caroline Vreeland juhli 32-vuotissynttäreitään Meksikossa – nännit näkyivät heti läpi, toisena bailupäivänä vieläkin pienemmät bikinit!

Leenan kasvojenpiirteissä on jotakin niin kovin tuttua ja klassisen elovenamaista viattomuutta – jotakin niin kovin suomalaista.

– Se on aivan totta! Asuin Suomessa melkein kaksi vuotta äitini kanssa. Äitini oli siis suomalainen, ja isäni on saksalainen, Leena kertoo Seiskalle.

Bikinit suosiossa

Alati kasvava somesuosio on alkanut näkyä Leenan tuloissa. Hän työskentelee yhä personal trainerina, mutta tienaa yhä enemmän myös sosiaalisella medialla.

Lue myös: Kalifornialainen seurapiirikaunotar Caroline todistaa valtavien luomurintojensa aitouden: hidastusvideo hölskyvästä bikinipovesta vetää hiljaiseksi

Se näkyy muun muassa siten, että neiti Häkkinen reissaa ahkerasti ympäri maailmaa – ja fanien suureksi riemuksi usein trooppisissa kohteissa, joissa vain bikinit tulevat kyseeseen. Lempikohteisiin lukeutuu muun muassa Meksiko.

Suomi aina sydämessä

Äitinsä kotimaassa kaunotarta ei ole hetkeen nähty. Leena kertoo kuitenkin silloin tällöin käyvänsä kylmässä Pohjolassakin.

– Suomessa olen käynyt viimeksi kuusi vuotta sitten, Leena muistelee.

Lue myös: Suomen seksikkäin nelikymppinen?! Seksikkäillä kuvillaan hurmaava fitness-kaunotar Else Lautala viihtyy vähissä vaatteissa: ”Paljas pinta on aivan luonnollinen juttu!”

Toki Leenalla on näpeissään myös YouTube, jossa kaunottaren kanavalla on yli 70 tuhatta tilaajaa. Suomalaisäidin tyttären touhuja on katsottu videopalvelussa useita satoja tuhansia kertoja.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Instagram & TikTok

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!