fbq"Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi! | Seiska
Pasha Podzniakova nousu somesensaatioksi.

"Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi!

Uutiset | 02.11.2019 22:01

Savonlinnan pikkukaupunki kylpee kauniissa syysruskassa. Olavinlinnan tornit kohoavat taivasta vasten ja Saimaa liplattaa kauniisti. Idylli on täydellinen – kunnes yhtäkkiä eteläsavolaiset ovat lentää hämmästyksestä selälleen.

– Mitäs tykkäätte tästä miun asusta? nuori blondi kysyy sujuvalla savolla ja avaa turkistakkinsa. Sen alta paljastuu vartalonmyötäinen pikkumekko, joka tekee oikeutta kaunottaren kurveille.

Pyhä jysäys! Ohi pyyhältävien sauvakävelijöiden ilmeet ovat näkemisen arvoiset.

Lue myös: Savon parhaat luomutissit? 20-vuotias savonlinnalainen Instagram-sensaatio jättää kotimaiset julkkiskaunottaret täysin varjoonsa – lähes 600 000 seuraajaa!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Pasha saapui Savonlinnaan seitsemän vuotta sitten vanhempiensa kanssa Petroskoista. – He rakastuivat Suomeen, sen luontoon ja turvallisuuteen.
Pasha saapui Savonlinnaan seitsemän vuotta sitten vanhempiensa kanssa Petroskoista. – He rakastuivat Suomeen, tämän maan luontoon ja turvallisuuteen.

Uskomaton somesuosio

Kyseinen kaunotar on savonlinnalainen Pasha Podzniakova. Harva on koskaan kuullutkaan hänestä, mutta hänen ulkonäkönsä on tuttu hyvinkin monelle.

Venäläissyntyinen vaaleaverikkö on nimittäin todella kova tekijä sosiaalisessa mediassa. 20-vuotiaalla Pashalla on pelkästään Instagramissa yli puoli miljoonaa seuraajaa. Suuri yleisö ei kuitenkaan tiedä hänestä juuri mitään.

– Olen aivan tavallinen tyttö Savonlinnasta. Ei mitään erikoista, hän naurahtaa Seiskalle.

Lue myös: Valtavat rinnat pääosassa! Savolaisneito Pasha saa pupillit laajenemaan ja leuat loksahtamaan - katso kuvat!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

​ Pasha saapui Savonlinnaan seitsemän vuotta sitten vanhempiensa kanssa Petroskoista. – He rakastuivat Suomeen, sen luontoon ja turvallisuuteen.
​Tältä Pasha näyttää arkilookissaan kuljeskellessaan pitkin Savonlinnan syksyisiä katuja.

Kuuluisaksi kuvilla

Marimekon paidassaan ja rennoissa ysärifarkuissaan Pasha saa kuljeskella huomiota herättämättä. Mutta kun hän lataa itsestään alusvaatekuvia someen, satojentuhansien seuraajien leuat loksahtavat. Tykkäyksiä satelee kymmeniätuhansia.

– En tiedä miksi, mutta olen aina halunnut tulla kuuluisaksi. Laulajana tai näyttelijänä ei ole kuitenkaan helppoa päästä julkkikseksi, Pasha pohdiskelee.

– Sitten huomasin, että kuvani kiinnostavat monia. Huomaatko? Siksihän minä päädyin tähän haastatteluunkin!

Lue myös: Ei menisi ikinä läpi Suomessa! Valtavat luomurinnat pomppivat hidastettuna, pienipovinen nainen jyrätään surutta sivuun - tämä on venäläinen juomamainos!

Juttu jatkuu Insta-upotuksen jälkeen.

"Melko suuret rinnat"

Miten näin mykistävä suosio sitten selittyy? Pashan itsensä mukaan syitä on tasan kaksi: hänen valtavat luomurintansa.

– Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat. Mutrta loppujen lopuksi pidän itseäni kuitenkin aivan tavallisena tyttönä Savonlinnasta, Pasha naurahtaa.

– Julkaisen tällaisia kuvia, koska tiedän niiden kiinnostavan ihmisiä. Ei siinä sen kummempaa.

Lue tämäkin: Venäjän parhaat luomurinnat? Logistiikka-alalla työskennellyt siperialaisnainen innostui Instagramista: nyt uskomattoman uhkea Anastasia, 30, nauttii valtavasta somesuosiosta - eikä mikään ihme!

Lue lisää Pashasta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kristina Suzi & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!