fbq
Paljasta Pintaa
10.04.2021 21:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram
Filippa Fransson & Amanda Fransson.
Ruotsin seksikkäimmät siskokset ja parhaat pyllyt? Parikymppisten Filippan ja Amandan järisyttävillä pakaroilla jo yli miljoona seuraajaa – nämä kuvat kertovat, miksi
Paljasta Pintaa
10.04.2021 21:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram

Sometähti ja fitnessmalli Anna Nyström on yhä ylhäisessä yksinäisyydessään puhuttaessa Ruotsin suosituimmasta Instagram-kaunottaresta. Hänen terveellisiä elämäntapojaan ja päätähuimaavia kurvejaan seuraa jo yli 8 miljoonaa Insta-käyttäjää.

Mutta Anna on hyvää vauhtia saamassa varteenotettavia kilpailijoita Franssonin siskoksista. 25-vuotias Amanda ja tätä kolme vuotta nuorempi Filippa Fransson, 22, kasvattavat nopeasti suosiotaan sosiaalisessa mediassa – eikä ihme.

Lue myös: Venäjän parhaat luomurinnat? Logistiikka-alalla työskennellyt siperialaisnainen innostui Instagramista: nyt uskomattoman uhkea Anastasia, 30, nauttii valtavasta somesuosiosta - eikä mikään ihme!

Kumpikin sisko on kouluttautunut personal traineriksi. Molemmat ovat myös erinomaisia esimerkkejä siitä, millaisia tuloksia määrätietoisella saliharjoittelulla voi saavuttaa. Kurvikkailla sporttisiskoksilla on Instagramissa jo yli miljoona seuraajaa.

Räjähdysmäinen kasvu

Kumpikin siskoksista nauttii jo nyt suursuosiota sosiaalisessa mediassa. Jos jonkinlaista vertailua pitää kuitenkin tehdä, niin kaksikosta pikkusisko Filippa on ainakin tällä hetkellä astetta kovemmassa nosteessa.

Lue myös: Suomalaisella fitness-kaunottarella 200 000 Instagram-seuraajaa! Hurmaako 19-vuotias Pernilla tv-katsojat?!

Taivaansinisillä silmillä ja vaaleilla kutreilla varustetun fitnessblondin suosio on suorastaan räjähtänyt viime syksystä. Vielä syyskuisten 22-vuotissynttäreidensä aikoihin Filippalla oli Instagramissa 440 000 seuraajaa, mutta nyt vastaava luku on jo lähes 600 000!

Silti isosisko Amandakin voidaan huoletta luokitella Instagram-sensaatioksi. Puoliksi ruotsalainen, puoliksi intialainen tummaverikkö hätyyttelee jo 400 000 Insta-seuraajan rajapyykkiä. Kummallekin siskolle seuraajia ropisee jatkuvasti lisää.

Pääpaino alavartalossa

Siinä missä Filippa on aina ollut urheilullinen, isosisko Amanda kiinnostui treenaamisesta vasta myöhemmin. Hän kertoo greatestphysiques.comin haastattelussa, kuinka vaikeaa saliharjoittelu alussa oli mutta kuinka hän innostui siitä lisää nähdessään työnsä tulokset.

Voimaharjoitteluun erikoistuneet siskokset ovat perustaneet oman verkkosivuston, jossa myyvät online-treenipalvelujaan. Kaupan luulisi käyvän, sillä siskokset ovat itse käytännössä käveleviä mainoksia onnistuneesta saliharjoittelusta.

Lue myös: Mikä suomalaismiehiä oikein vaivaa? Hävyttömän hot fitness-kaunotar Else, 40, saa viestejä vain ulkomaalaisilta komistuksilta: ”Ehkä olen niin pelottava suomalaismiesten mielestä?” Kuvat!

– Olemme rakentaneet treeniohjelman, joka perustuu omiin kokemuksiimme ja vinkkeihin. Oppaamme on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat terveellisiä kurveja tehokkaasti. Kasvakoon itseluottamuksesi, kun tulet joka viikko voimakkaammaksi! siskosen nettisivuilla mainostetaan.

Ja kuten arvata saattaa, pääpaino sinnikkäässä saliharjoittelussa keskittyy alavartaloon. Sen suhteen siskokset eivät pidä ”ikinä vapaapäiviä” vaan kesyttävät rautaa armotta auringonlaskuun asti.

Lue myös: Suomen seksikkäin nelikymppinen?! Seksikkäillä kuvillaan hurmaava fitness-kaunotar Else Lautala viihtyy vähissä vaatteissa: ”Paljas pinta on aivan luonnollinen juttu!”

Kaikki palaa salilla

Kovakaan rääkki ei kuitenkaan tuota tulosta, jollei ravintopuoli ole kunnossa. Filippa ja Amanda eivät pelkääkään kaloreita vaan tankkaavat sisuksiinsa kunnollisia aterioita, herkkupäiviäkään pelkäämättä.

Lue myös: Valtavat luomurinnat! Caroline Vreeland juhli 32-vuotissynttäreitään Meksikossa – nännit näkyivät heti läpi, toisena bailupäivänä vieläkin pienemmät bikinit!

Isosisko Amanda Fransson on esimerkiksi paljastanut tyypillisen aamupalansa sisällön. Se koostuu munakkaasta, peräti 300 grammasta pekonia ja lasillisesta maitoa. Kurvitar voi kuulemma muutoinkin syödä lähes mitä lystää, koska kaikki kuitenkin palaa salilla.

Sokeria tummaverikkö sen sijaan nauttii harvoin. Jos Amandan tekee mieli herkutella, hän tekee sen mieluummin pizzalla tai hampurilaisella.

Lue myös: Kalifornialainen seurapiirikaunotar Caroline todistaa valtavien luomurintojensa aitouden: hidastusvideo hölskyvästä bikinipovesta vetää hiljaiseksi

Suuria viisauksia

Treeniohjelmien ja inspiroivien ennen–jälkeen-kuvien lisäksi Franssonin siskokset jakavat verkkosivuillaan elämänviisauksia. Tässä eräskin ote Amandalta ja Filippalta:

Lue myös: Kuuma kesäkissa bikineissä! Pia Lamberg ja täydelliset pakarat meren äärellä - voiko kesäkunto tästä enää kohentua?

– Haluamme auttaa sinua tulemaan voimakkaaksi, itsenäiseksi ja luottavaiseksi. Muista, ettei kukaan aloittanut huipulta, mutta tästä edes jok'ikinen treeni vie sinua askeleen lähemmäs ollaksesi paras versio itsestäsi.

Ohessa Amandan ja Filippan treeninäytteitä YouTubessa:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »