fbqHuhhuh, mikä mekko! YouTube-tähti Nikitan asu oli paljastaa liikoja – piti helmasta kaksin käsin kiinni | Seiska
Katso kuvat!
Nikita Dragun

Huhhuh, mikä mekko! YouTube-tähti Nikitan asu oli paljastaa liikoja – piti helmasta kaksin käsin kiinni

Ulkomaat | 23.02.2021 14:01

Yhdysvalloissa varsin suosittu tubettaja Nikita Dragun, 25, tunnetaan meikkivideoidensa lisäksi paljastavasta pukeutumisestaan. 

Los Angelesissa asuva somepersoona kuvattiin kadunkulmassa kävelemässä hyvin paljastavassa asussa, joka ei meinannut pysyä paikoillaan muodokkaan neidon päällä. Nikita nimittäin joutui jatkuvasti laskemaan räikeän värikkään hameensa erittäin lyhyttä helmaa, koska se oli paljastaa hänen intiimeimmät alueensa. 

Lue myös: Kuin peura ajovaloissa! Loistavan kaunis YouTube-tähti Nikita Dragun Hollywoodin yössä – paparazzit saartoivat kaunottaren 

Vaatetus ei muutenkaan kovin paljon peittänyt, sillä sen strategisesti leikatut aukot jättivät esiin Nikitan sileiden jalkojen lisäksi vatsan ja rintavaon.  

Näyttävä neito ei ollut moksiskaan salamavalojen välkkeestä, ja hän hymyili paparazzeille salamavalojen välkkyessä. 

dragun 3
dragun 2

Lue myös: Kuin peura ajovaloissa! Loistavan kaunis YouTube-tähti Nikita Dragun Hollywoodin yössä – paparazzit saartoivat kaunottaren 

dragun

Seurustelee TikTok-komistuksen kanssa?

Kaunottaren on huhuttu seurustelevan TikTok-videosovelluksessa suositun komistuksen Alejandro Rosarion kanssa, jonka kanssa hän vietti syntymäpäiväänsä 31. tammikuuta.

Amerikkalaisella YouTube-tähdellä Nikitalla on monikansalliset juuret. Hän on syntynyt Belgiassa, mutta hänen sukujuurensa ovat puoliksi Vietnamista ja Meksikosta. Hän aloitti YouTube-uransa vuonna 2013, ja vloggaajalla on sovelluksessa yli 3,7 miljoonaa seuraajaa. 

Lue myös: Huhhuh, mikä asu! Upea YouTube-tähti Nikita Dragun läpikuultavassa mekossa – peitteli alapäätään minikäsilaukulla 

Alejandro puolestaan tuli tunnetuksi TikTok-videosovelluksessa, joka on kasvattanut suosiotaan erityisesti koronaviruspandemian aikana. Alejandrolla on sovelluksessa yli 5,5 miljoonaa seuraajaa. 

alejandro ja nikita
Pariskunta poistui ravintolasta Nikitan vaaleanpunaisella urheiluautolla.
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!