Katso kuvat!
Nikita Dragun

Huhhuh, mikä asu! Upea YouTube-tähti Nikita Dragun läpikuultavassa mekossa – peitteli alapäätään minikäsilaukulla

Hllwd | 02.02.2021 15:01

Suomalaisille hieman tuntematon, mutta Yhdysvalloissa varsin suosittu tubettaja Nikita Dragun, 25, tunnetaan meikkivideoidensa lisäksi paljastavasta pukeutumisestaan. 

Kaunotar juhlisti tammikuun lopussa 25-vuotispäiväänsä, minkä kunniaksi hän oli pukeutunut mustaan mekkoon. Nikitan vaatetus oli sen verran läpikuultavaa kangasta, että tubettaja oli melkein kuin synnyinasussaan.

Näytti jopa siltä, että juhlakalu yritti pidellä pienikokoista käsilaukkuaan haaravälin edessä.

Lue myös: Hyvänen aika! YouTube-tähti Nikita Dragun ilmaantui kokkareille ylirohkeassa asussa - kaikki näkyy läpi! 

YouTube-tähden parisuhdetilanne on ollut puheenaiheena Yhdysvalloissa. Kaunottaren on huhuttu seurustelevan TIkTok-videosovelluksessa suositun komistuksen Alejandro Rosarion kanssa.

Ei ole siis sattumaa, että Nikita juhlisti syntymäpäiväänsä Alejandron seurassa. 

1
2

Lue myös: Erika Vikman juhlisti hittinsä merkkipäivää superseksikkäänä läpikuultavassa paidassa - kuva! 

3
5

Vaikuttajat

Amerikkalaisella YouTube-tähdellä Nikitalla on hyvin monikansalliset juuret. Hän on syntynyt Belgiassa, mutta hänen sukujuurensa ovat puoliksi Vietnamista ja Meksikosta.  Hän aloitti YouTube-uransa vuonna 2013, ja vloggarilla on nykyään sovelluksessa yli 3,7 miljoonaa seuraajaa. 

Lue myös: Kuin peura ajovaloissa! Loistavan kaunis YouTube-tähti Nikita Dragun Hollywoodin yössä – paparazzit saartoivat kaunottaren 

Alejandro taas tuli suosituksi kiinalaisessa TikTok-videosovelluksessa, joka on kasvattanut suosiotaan erityisesti koronaviruspandemian aikana. Alejandrolla on sovelluksessa yli 5,5 miljoonaa seuraajaa. 

nikita
alejandro ja nikita
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!