Katso kuvat!

Kuin peura ajovaloissa! Loistavan kaunis YouTube-tähti Nikita Dragun Hollywoodin yössä – paparazzit saartoivat kaunottaren

Hllwd | 30.10.2020 22:01

Yhdysvalloissa supersuosittu YouTube-tähti Nikita Dragun, 24, jäi paparazzikuvaajien saartamaksi Hollywoodissa, kun poistui pihviravintolasta keskiviikkoiltana. 

Suomalaisille hieman tuntematon kaunotar loisti salamavalojen välkkeessä kuin peura ajovaloissa. Nikitan katsekin oli lähes yhtä yllättynyt kuin autotielle eksyneellä metsäneläimellä, kun yritti kiirehtiä autonsa kyytiin. 

Upean neidon muhkeat muodot näkyivät molemmin puolin, kun kaunotar oli nousemassa korkeaan kaupunkimaasturiin. Hänen tiimalasivartalonsa pääsi kaikkeen kunniaansa kireässä valkoisessa asussa, joka muistuttaa hieman Playboy-tyttöjen perinteikästä pukeutumista. 

Lue myös: Hyvänen aika! YouTube-tähti Nikita Dragun ilmaantui kokkareille ylirohkeassa asussa - kaikki näkyy läpi!

Nikita oli koronaviruspandemian keskellä suojannut kätensä pitkillä hanskoilla, ettei hänen sormiinsa tarttuisi helposti levittyvää virusta. Naamalleen hän oli vetänyt hyvin normaalin kasvomaskin turvakseen koronavirukselta.  

1

2

Lue myös: Supersuosittu YouTube-kaunotar Tana Mongeau alkoi myydä alastonkuviaan - K18-touhuja toisen povipommin kanssa: "Meidän olisi pitänyt riisuuntua aiemmin!"

3


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!