fbq
Ulkomaat
18.02.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Michael Simon/All Over Press, Instagram
Paris Hilton Carter Reum
Hotelliperijätär Paris Hiltonin syntymäpäivillä odotti jättiyllätys: lue yksityiskohdat seurapiirijulkkiksen kihlauksesta!
Ulkomaat
18.02.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Michael Simon/All Over Press, Instagram

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonin, 40, syntymäpäivästä tulikin tähdelle tärkeä päivä. Hotelliperijättären miesystävä Carter Reum, 40, nimittäin polvistui seurustelukumppaninsa eteen kysyen tältä suuren kysymyksen, johon Paris kertoi vastanneensa myöntävästi.

- Sanoin kyllä, kyllä ikuisesti. Ei ole ketään, kenen kanssa mieluummin viettäisin loppuelämäni, tähti kirjoitti Instagram-sivuillaan julkaisemiensa videoiden yhteyteen.

Lue myös: Se sopii hänelle täydellisesti! Paris Hiltonin uusi menopeli on luksusluokan sportti-BMW ja erottuu takuulla!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Yllätysyntymäpäivät paratiisisaarella

Lue myös: Pornoilu ja päihteet ovat historiaa! Paris Hilton juhlii 40-vuotispäiviään – muistatko nämä skandaalit ja käänteet kohukaunottaren uralta?

Kotisivuillaan Paris kertoo, että hänen rakkaimpansa yllättivät seurapiirineidin viemällä tämän lomailemaan yksityiselle paratiisisaarelle. 

- Täydellinen paratiisi, jossa voimme juhlistaa tätä merkkipäivää turvallisesti lähimpien ystävieni ja sukulaisteni kanssa.

Täydellinen kosinta

Itse kosinta oli Parisille myös yllätys. Kotisivuillaan hotelliperijätär kertoo lisää taustoja suuresta hetkestään.

- Rauhallinen päivällistä edeltänyt kävely rannalla muuttui aivan toiseksi, kun Carter polvistui eteeni. Se oli juuri sellainen kosinta, josta olin aina unelmoinut.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Sormuksen valinnassakin tuleva aviomies oli onnistunut enemmän kuin täydellisesti. Parisin kertoman mukaan Carter oli ottanut yhteyttä Jean Doussetiin, joka on kuuluisan kelloja ja kultakoruja valmistavan Cartier-yhtiön perustajan Louis-François Cartierin lapsenlapsenlapsi. Tämän suunnittelema sormus oli ökyrikkaan Parisin mieleen.

- Sormus näyttää siltä kuin se loistaisi sisältä.

Katso myös: Rrrrohkeaaa! Bianca Gascoigne ja Paris Hilton kuumina hunajapupuina - kuvat!

Neljäs kihlaus

Paris on ollut aiemmin kihloissa kolmesti. Hänen seurustelukumppaniensa historiaan kuuluvat esimerkiksi Backstreet Boys -yhtyeen laulaja Nick Carter ja Good Charlotte -yhtyeen laulaja Benji Madden, jonka kiertueen mukana Paris vieraili aikanaan myös Suomessa. Paris on myös heilastellut muutaman vuoden myös itseään kymmenen vuotta nuorempaa suomalaistaustaista mallia River Viiperiä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Aloittivat hedelmöityshoidot

Paris on saanut itselleen maineen ”turhana julkkiksena” sillä naisen on sanottu olevan kuuluisa vain siksi, että on kuuluisa. Carterinsa kanssa Paris on heilastellut vuodesta 2019 alkaen. Umpirakastunut pariskunta kertoi tammikuussa aloittaneensa hedelmöityshoidot, sillä Paris oli kuullut tästä ystävältään Kim Kardashianilta. Parisin kertoman mukaan koeputkihedelmöitys on ainoa tapa varmistaa saavansa kaksoset, mieluiten tytön ja pojan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Lue myös: Halloweenin rohkein kaunotar? Paris Hilton poseeraa yläosattomissa pelkissä seksialusvaatteissa: uskaltaisitko pukeutua näin rohkeasti naamiaisiin - katso videot!