fbq
Hllwd
17.02.2021 08:28
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: All Over Press
Paris Hilton
Pornoilu ja päihteet ovat historiaa! Paris Hilton juhlii 40-vuotispäiviään – muistatko nämä skandaalit ja käänteet kohukaunottaren uralta?
Hllwd
17.02.2021 08:28
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: All Over Press

Hotelliperijätär Paris Hilton täyttää helmikuun 17. päivä 40 vuotta. Hän syntyi New Yorkissa ja asui suurimman osan lapsuudestaan hulppeassa Waldorf-Astoria-hotellissa Manhattanilla.

Parisin isoisoisä Conrad Hilton on Hilton-hotelliketjun perustaja. Parisin onkin sanottu olevan kuuluisa siksi, että hän on kuuluisa.

Hotelli

Lue myös: No nyt vilahti! Paris Hiltonin mekkohalkio paljasti vahingossa koko alakerran- Kuva!

Kaunotar on kokeillut siipiään näyttelijänä, mallina, dj:nä ja laulajanakin. Hän aloitti mallintyöt jo lapsena, ja on esiintynyt muun muassa Tommy Hilfigerin ja Christian Diorin mainoskampanjoissa. Tuotteliaalla naisella on myös oma kenkä- ja vaatemallisto sekä hajuvesi- ja korumerkki. Lisäksi hän on toiminut kirjailijana.

Paris Hilton ja perhe

Nuorena Paris jätti koulut kesken, sillä halusi keskittyä julkisuuteen. Viime vuonna Parisille maksettiin 250 000 euroa pelkästään siitä, että tuli paikalle johonkin seurapiiritapahtumaan. Tämän lisäksi Paris tienaa vuosittain noin 8,5 miljoona euroa liiketoimillaan. Hänen omaisuutensa on noin 250 miljoonaa euroa.

Lue myös: Halloweenin rohkein kaunotar? Paris Hilton poseeraa yläosattomissa pelkissä seksialusvaatteissa: uskaltaisitko pukeutua näin rohkeasti naamiaisiin - katso videot!

Seksivideo nosti kuuluisuuteen

Paris Hiltonen seksivideo.

Vuonna 2003 maailma kohahti, kun nettiin vuodettiin Parisin ja hänen entisen poikaystävänsä Rick Salomonin yhdessä tekemä kotiseksivideo. Myöhemmin Paris on kertonut, että oli videota tehdessään nuori ja rakastunut ja luotti väärään ihmiseen. Hän tunsi itsensä painostetuksi, mutta halusi tehdä poikaystävänsä iloiseksi. Hän on sanonut myös, että katuu videota lopun elämänsä.

Lue myös: Mitä ihmettä?!? Paris Hiltonin väitökset reality-ohjelmastaan: ”Minun käskettiin näytellä idioottia!”

Suomalaissukuinen poikaystävä

River Viiperi ja Paris Hilton

Parisilla on ollut useita julkisuudesta tunnettuja poikaystäviä, kuten Backstreet Boys -poikabändin laulaja Nick Carter ja Good Charlotte -yhtyeen kitaristi Benji Maddenin kanssa. Suomalaisittain hänen tunnetuin poikaystävänsä on kuitenkin malli River Viiperi, jonka kanssa hän seurusteli kaksi vuotta. Parisin ja häntä kymmenen vuotta nuoremman Riverin suhde päättyi vuonna 2014.

Lue myös: Paris Hilton vain paranee vanhetessaan! Upean domina-asun nahkasaappaat hivelevät kilometrisääriä - kuvat! Uuh!

Istui vankilassa päihteistä

Paris Hilton

Tammikuussa 2007 Paris ajoi autoa alkoholin vaikutuksen alaisena ja sai kolmen vuoden ehdollisen tuomion ja menetti samalla ajo-oikeutensa. Vain kuukautta myöhemmin Paris ajoi autoa ilman ajovaloja, minkä jälkeen poliisi pidätti hänet. Paris vietti vankilassa lopulta 23 päivää. Vuonna 2010 Paris sai toisen ehdollisen vankeusrangaistuksen kokaiinin hallussapidosta.

Lue myös: Se sopii hänelle täydellisesti! Paris Hiltonin uusi menopeli on luksusluokan sportti-BMW ja erottuu takuulla!

Leidit landella

Leidit Landella

Miljonäärikaunotar on näytellyt pieniä rooleja useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Tunnetuin tv-sarja on Leidit landella, jota hän tähditti parhaan ystävänsä Nicole Richien kanssa. Sarja nosti Parisin tv-tähteyteen, ja hän esiintyi tämän jälkeen muun muassa hittisarjoissa O.C. ja Veronica Mars. Parisin ja Nicolen välit katkesivat hetkeksi vuonna 2005, mutta nykyisin he ovat taas hyvissä väleissä.

Lue myös: Huh, Paris Hilton superseksikkäänä: läpikuultava paita ja pornahtavat chapsit loksauttivat leuat – kuva!

Haluaa kaksoset

Paris Hilton ja Carter Reum

Paris on seurustellut nykyisen miesystävänsä, liikemies Carter Reumin, 39, kanssa vuodesta 2019 lähtien. Pari on tulevaisuutensa suhteen tosissaan, ja he suunnittelevat tällä hetkellä perheen perustamista. Paris paljasti tammikuussa, että on aloittanut hedelmöityshoidot. Hän kiinnostui koeputkihedelmöityksestä kuultuaan siitä ystävältään Kim Kardashianilta. Parisin mukaan tämä on ainoa tapa varmistaa, että saa kaksoset, tytön ja pojan.

Lue myös: Paljastavat sisäkuvat! Hollywood-bileiden syntinen jatkopaikka vuokralle – paparazzeja paenneen Paris Hiltonin ökytalo ei käy kaupaksi!

Joutui pahoinpidellyksi

Paris Hilton

Viime syksynä julkaistussa This is Paris -dokumentissa kaunotar kertoi nuoruudessaan kohtaamastaan traumasta. Kun Paris oli 17-vuotias, hänen vanhempansa lähettivät hänet Utahiin sisäoppilaitokseen kapinoinnin vuoksi. Hän koki sisäoppilaitoksessa kaltoin kohtelua ja joutui henkilökunnan pahoinpitelemäksi. Parisin täytettyä 18 vuotta hän jätti sisäoppilaitoksen mutta ei uskaltanut puhua kokemuksistaan kenellekään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »