Katso videot!
paris hilton

Halloweenin rohkein kaunotar? Paris Hilton poseeraa yläosattomissa pelkissä seksialusvaatteissa: uskaltaisitko pukeutua näin rohkeasti naamiaisiin - katso videot!

Hotnow | 29.10.2020 21:06

Seurapiirikaunotar Paris Hilton, 39, hehkuttaa tulevana viikonloppuna vietettävää halloweenia. Paris on jo innoissaan viikonlopun naamiaisasupäivästä, koska hän on nimennyt itsensä halloween-juhlan kuningattareksi.

Väittämä voi hyvin pitää paikkaansa, sillä hänellä on ainakin vaatekaapissaan lukuisia seksikkäitä naamiaisasuja, joita hän esittelee Instagramissa.  

- Minun suosikkijuhlapyhäni on kohta täällä! Miksi minun pitäisi pukeutua tänä vuonna? Paris kysyy yhdessä Instagram-päivityksessään.

Pukutiedustelunsa yhteydessä Paris julkaisi yli minuutin kestävän videon, jossa hän esittelee kahdeksan erilaista naamiaisasua. Asuissa on paljon paljasta pintaa esillä, ja ne korostavan Parisin sorjia muotoja mainiosti.

Parisin vaatekomerosta löytyy kaikenlaista soturiprinsessasta ja Disney-hahmoista aina Playboy-pupuun ja katolisen kirkon koulutytön hepeneisiin saakka.

Lue myös: Kat Von D:ltä ja Paris Hiltonilta kauhistuttavia paljastuksia: joutuivat kidutetuiksi teininä samassa sisäoppilaitoksessa - "Minut riisuttiin 15-vuotiaana alasti tuntemattomien edessä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite holiday is almost here!😍 #Halloqueen 🎃👸🏼🎃 What should I dress up as this year? 🤔

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Tuoreessa kuvassa Paris poseeraa puolestaan kurpitsojen keskellä yläosattomissa pelkissä seksikkäissä sukkahousuissa ja pitsikäsineissä.

Uskaltautuuko kukaan edes korona-ajan karanteenissa pukeutumaan näin rohkeasti halloweenia varten?

Lue myös: Mitä ihmettä?!? Paris Hiltonin väitökset reality-ohjelmastaan: ”Minun käskettiin näytellä idioottia!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who's ready for #Halloween? 🔥🎃🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Innostunut

Parisin halloween-innostuksen huomaa helposti hänen sosiaalisen median tililtään, jossa kaunotar on julkaissut useita halloweeniin liittyviä videoita. Yhdessä videossa seurapiirikaunotar on muokattu noita-asussa lentämään yötaivaalla. 

- Millainen Halloween-kaunotar sinä olet? Paris kysyy eräällä päivityksellään. 

Päivityksen yhteydessä Paris julkaisi videon. Pätkän alussa hän pyörii paljastavassa asussa, johon Ihmemaa Oz -seikkailuelokuvan päähenkilö Dorothy olisi pukeutunut, mikäli kyseessä olisi ollut aikuisviihde-elokuva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What type of Halloween babe are you? 😉🎃😈🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Lue myös: Rrrrohkeaaa! Bianca Gascoigne ja Paris Hilton kuumina hunajapupuina - kuvat! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trying to think of costume ideas. 🤔 What are you being for Halloween this year? 🎃

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Lue myös: Sekoillut ennenkin! Kuvankauniin barcelonalaismallin pahoinpitelystä epäillyllä River Viiperillä, 28, on synkkä menneisyys – nöyryytti Paris Hiltonia, veti tuntematonta turpaan, läpsi ja haukkui fania…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TrickOrTreat 🔥🎃🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!