fbq
kuningatar elisabet

"Hei hottis!" - yllättävä seikka vei huomion kuningatar Elisabetin hautajaisissa

Britannian kuningatar Elisabet II saatettiin viime viikolla haudan lepoon. Mediassa kiinnitettiin huomiota hautajaisten eri yksityiskohtiin, kuten Elisabetin lemmikkeihin, mutta TikTok-kansan huomio kiinnittyi aivan toisaalle.

Huomasitko tämän Elisabet II:n hautajaisista? Kuningattaren rakkaat eläimet olivat arkkua vastassa

Somepalvelussa noteerattiin hautajaiskulkueessa mukana ollut kuningattaren henkivartija majuri Jonathan ”Johnny” Thompson, joka silmiinpistävän ulkonäkönsä takia päätyi monen TikTok-videon aiheeksi.

Videoiden perusteella Johnnyn ihailijat ovat tarkoituksella saapuneet erinäisiin tilaisuuksiin nähdäkseen "silmänruokamajurin". 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Meghan vuodatti kyyneleitä hautajaisissa - teki Harryn kanssa tylyn tempun Elisabetille vain päiviä ennen kuolemaa

Johnnyn komea ulkomuoto on selvästi monen mieleen, sillä videoita siivittävät vapaasti suomennettuna seuraavanlaiset tekstit:

- Näin juuri ”silmänruokamajurin”. 

- Onko hän majuri Johnny Thompson? Hei hottis (sydänsilmäemoji)

- Kilttipukeinen majuri Johnny Thompson varasti huomioni ooh!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

DailyMail ja Elle kertovat artikkeleissaan, että Johnny on ennen Elisabetin kuolemaa ylennetty kuningas Charlesin henkilökohtaiseksi adjutantiksi, joten hän on vastuussa kuninkaan päivittäisten ohjelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta. 

Elisabetin hautajaisissa huomattava vieraslista - kuninkaalliset ja huippupoliitikot surivat kuningatar Elisabetin kuolemaa