fbq
Ulkomaat
24.04.2021 21:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press, Getty Images ja Cutting Room
TÄhtien bisnekset
Gwyneth Paltrow saa ärhäkkää arvostelua, Gwen Stefani palvelee nuorisoa ja koiria – supertähdet tekevät miljoonia sivubisneksillään
Ulkomaat
24.04.2021 21:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press, Getty Images ja Cutting Room

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Gwyneth Paltrow, 48, on elokuvauran ohessa perustanut netissä myytävän Goop-life-style-merkin. Goopin maailma pyörii liikunnan, terveyden ja muodin ympärillä.

Tuotteet

Gwyneth on rahavirtojen lisäksi saanut yritystoiminnastaan ärhäkkää arvostelua. Tuotteita pidetään ylihintaisina ja terveysohjeistuksiaan lääketieteellisesti virheellisinä. Hyvin Gwyneth silti tienaa elämänohjeillaan: Goopin arvoksi arvioidaan 250 miljoonaa dollaria.

Kirja

Lue myös: Tähdet kertovat avoimesti mielenterveysongelmistaan: Gwyneth hoidattaa itseään ”pimppikylvyillä”!

Asiakkaita lapsista koiriin

Gwen Stefani

No Doubt -bändin keulahahmo Gwen Stefani, 51, on takonut tuottoja vaatemerkillään L.A.M.B. ja hajuvedellään L. Talouslehti Forbesin mukaan Gwenin lanseeraama tuoksu on julkkistuoksuista parhain. Laulajan Harajuku-merkki palvelee nuorisoa ja koiria. Yllättävin yritystoiminnoista on ollut lastenohjelma Kuu Kuu Harajuku, jossa seikkailee tyttöbändi.

Lue myös: Vau, mikä 50-vuotias! Gwen Stefanin ultraseksikäs look ihastutti Grammyjen etkoilla - Wiz Khalifa naamioitui vaporisaattorinsa taakse! Kuvat tähtiloistosta!

Golf lähellä sydäntä

Clint Eastwood

Ohjaajana ja näyttelijänä arvostetulla Clint Eastwoodilla, 90, on aivan toisenlaisiakin työtehtäviä. Clint nimittäin omistaa Kaliforniassa golfkentän sekä pyörittää hotelleja ja ravintoloita Carmel-by-the-Sea-kaupungin alueella. Eikä pidä unohtaa, että näyttelijällä on ollut oma elokuvatuotantoyhtiö jo 1960-luvulta lähtien.

Lue myös: Oho! Clint Eastwoodin superseksikäs Francesca-tytär, 24, häkellyttää eroottisissa kuvissa: himokasta menoa naisen kanssa – kuva!

Ylellistä ruokaa ja majoitusta

De Niro

Oscar-palkittu Robert De Niro, 77, on myös kulinaristi. Hän on niittänyt mainetta niin ravintoloitsijana kuin hotellialalla. Tähden luomia ovat japanilais-perulaisen ravintolaketjun Nobunan lisäksi New Yorkissa sijaitsevat Ago ja Tribeca Grill. Lisäksi Robert pyörittää Nobu Hospitality -yritystä, jolla on hotelleja ja luksusasuntoja Euroopassa ja Kanadassa.

Lue myös: Jestas, millaisia kenkiä Robert De Niro joutuu käyttämään ollakseen pidempi kuin Al Pacino - kuvat!

Tuoksuilla huipulle

Kate Walsh

Rakkauden anatomia -tähti Kate Walsh, 53, ei ole viime aikoina ollut näkyvimpiä tv-kasvoja. Tähän saattaa syynä olla menestys kosmetiikka-alalla. Kate perusti vuonna 2010 Boyfriend-nimisen yrityksen, jonka myyntituotteita ovat muun muassa vartalovoiteet ja kynttilät. Katen tuoksuiset tuotteet ovat olleet myyntimenestys niiden lanseerauksesta lähtien.

Yöklubilla ja teellä rahoiksi

Chris Noth

Muistatko Sinkkuelämää -sarjan varakkaan Mr. Bigin? Todellisuus ei ole kaukana Chris Nothin, 66, esittämästä tv-hahmosta, sillä hän on luonut menestyksekkään uran ravintoloitsijana ja yökerhon omistajana.

Ravintola

Jos piipahdat Pohjois-Amerikan mantereella, niin käyhän testaamassa Manhattanilla The Cutting Room tai Kanadan Ontariossa teehuone Once Upon a Tea Cup.

Trendikäs verkkokauppias

Beyonce

Musiikin saralla huikean suosion saavuttanut Beyoncé, 39, on myös näytellyt ja toiminut liikenaisena. Tähden yhteistyökumppanit eivät ole vaatimattomimmasta päästä: Samsung, American Express, Ford ja Pepsi. Beyoncé on saanut jalkansa oven väliin myös muotialalla. Valmisvaatemerkkinsä Deréonin lisäksi hän pyörittää verkkokauppaa, josta saa vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita.  

Lue myös: Huhhuh, mikä sijoitus: Beyonce osti lähes miljoonan euron arvoisen kivikirkon – katso kuva!

Ostoskeskus keskilännessä

Arska

Toimintaleffojen stara Arnold Schwarzenegger, 73, on kunnon monitoimimies. Hän on takonut leffojen lisäksi mainetta ja mammonaa politiikassa ja yrittäjänä. Bisneksen teon hän aloitti muurausfirmalla, josta jatkoi kuntoiluvälineiden postimyyntiin ja siitä kiinteistösijoittajaksi. Arnold omistaa tuotantoyhtiön, ravintolaketjun ja vieläpä Ohiossa ostoskeskuksenkin.

Ostoskeskus
Tilaa Seiskan uutiskirje! »