fbq
rodrigo jessica alves

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Ihmis-Keninä tunnettu brasilialainen Rodrigo Alves, 36, nähtiin ensimmäisen kerran kotikulmillaan Lontoossa palauttuaan Brasilian-matkaltaan pari viikkoa sitten. Sukupuolen korjausleikkausten jälkeen Jessica-etunimeä käyttävä kohujulkkis oli reissussa São Paulossa korjauttamassa lantiotaan ja takapuoltaan - ties monettako kertaa...

14 päivää kestäneen kotikaranteenin jälkeen Jessica päätti laittaa ylleen nuden-värisen vartalonmyötäisen asukokonaisuuden, joka todellakin kiinnitti huomion kadulla.

- Olen kurvikas, on uusi muoti, nyky-barbie on mainostanut Instagram-tilillään.

Jessica on tullut kuuluisaksi monistakymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itseasiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan barbie-nukke. Transsukupuolista Rodrigoa on tähän asti kutsuttu Roddyksi. Nyt hän on ilmoittanut nimekseen Jessica.

Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Hän on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

rodrigo alves
rodrigo alves
rodrigo alves
rodrigo alves
rodrigo alves
rodrigo alves
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
rodrigo alves
rodrigo alves

- Sixpackini oli oikeasti keinotekoinen implantti. Nyt vatsalihasimplantti on vaihtunut viiden desin rintaimplanteiksi. Samalla liiat rasvani siirrettiin pakaroihin, hän on kertonut.

Arman Alizad kohtasi Ihmis-Ken Rodrigo Alvesin uudessa ohjelmassaan: ”Seisoin vieressä, kun Rodrigolta poistettiin neljä kylkiluuta!”

Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!