fbq
Jessica Alves ja Giacomo Urtis

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves hämmensi Milanossa jättirinnat paljastavassa korsetissa: suuteli kadulla intohimoisesti plastiikkakirurgiaan - kuvat!

Ihmis-Kenistä Jessica-Barbieksi muuttunut Jessica Alves, 37, kohautti jälleen uskomattomilla kurveillaan ja olemuksellaan Milanossa, Italiassa.

Taannoin Turkissa kriisileikkaukseen joutunut Jessica näyttäisi jo elpymisen merkkejä, sillä hänet ikuistettiin suuteloimassa plastiikkakirurgiaan ja ex-poikaystäväänsä Giacomo Urtista keskellä ruuhkaista katua.

Hämmentävän avonaisen korsetin ja suutelusession johdosta uudet romanssihuhut lähtivät heti liikkeelle, mutta Jessica oli kommentoinut MailOnlinelle heidän olevan Giacomon kanssa vain ystäviä.

Hengitys ei kulje! Kohuttu tosi-tv-tähti Jessica Alves joutui kriisileikkaukseen!

Jessica Alves

- Olemme hyviä läheisiä ystäviä. Kolme vuotta sitten meillä oli suhde, joka johti vahvaan ystävyyteen. Viime vuonna nauhoitimme yhdessä kappaleen Plastic World, josta tuli hitti Italiassa ja Espanjassa. Me tuemme jatkuvasti toisiaan, Jessica kertoi sivustolle vapaasti suomennettuna.

Jessica Alves

Jessica kertoi myös etsivänsä miestä, joka olisi täysin erilainen kuin hän itse. Miehen ei tarvitsisi olla kiinnostunut plastiikkakirurgiasta, jotta hän voisi tuoda Jessican elämään jotain uutta.

Seiska uutisoi taannoin, kuinka Jessica joutui kriisileikkaukseen, kun hän ei enää saanut happea nenänsä kautta.

Jessican kasvoja ja varsinkin nenää on operoitu liian monta kertaa, eikä siinä ole jäljellä juurikaan alkuperäistä kudosta.

Jessica Alves

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Nyt Turkissa tehty nenäleikkaus oli jo 12:s. Aiemmin sitä on operoitu Brasiliassa, Kolumbiassa, Iranissa ja Yhdysvalloissa. Jessica sai jossain vaiheessa nenäänsä sairaalabakteerina tunnetun pöpön, ja koko nenä oli jo irtoamassa.

Jessica Alves

Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"

Tällä kertaa nenään laitettiin rustokudosta hänen omasta korvalehdestään.

- Edellisellä kerralla sain rustoa kuolleelta ihmiseltä, ja elimistöni hylki vierasta solukkoa. Olen kärsinyt jo muutaman vuoden hengitysvaikeuksista, mutta uskon nyt tilanteen helpottavan.

Jessica Alves

Jessica on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista operaatioistaan, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan, Ken-nukkea. Tuolloin hänet tunnettiin nimellä Rodrigo "Roddy" Alves.

Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itse asiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke, ja niinpä hän vaihtoi myös nimensä.

Jessica on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

Elokuussa Jessica esitteli uima-asussa Espanjassa uutta peppuaan, johon hän hiljattain laittoi täytettä 30 000 punnan eli 33 000 euron edestä.

Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"