Hengitys ei kulje! Kohuttu tosi-tv-tähti Jessica Alves joutui kriisileikkaukseen!

Hllwd | 27.09.2020 22:03

Ihmis-Kenistä Jessica-Barbieksi muuttunut Jessica Alves, 37, joutui kriisileikkaukseen, kun hän ei enää saanut happea nenänsä kautta.

Jessican kasvoja ja varsinkin nenää on operoitu liian monta kertaa, eikä siinä ole jäljellä juurikaan alkuperäistä kudosta.

Lue myös: Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Nyt Turkissa tehty nenäleikkaus oli jo 12. Aiemmin sitä on operoitu Brasiliassa, Kolumbiassa, Iranissa ja Yhdysvalloissa. Jessica sai jossain vaiheessa nenäänsä sairaalabakteerina tunnetun pöpön, ja koko nenä oli jo irtoamassa.

Lääkärit ovat varoittaneet, ettei nenä kestä enää ainuttakaan kirurgista käsittelyä.
Lääkärit ovat varoittaneet, ettei nenä kestä enää ainuttakaan kirurgista käsittelyä.

Lue myös: Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"

Tällä kertaa nenään laitettiin rustokudosta hänen omasta korvalehdestään.

– Edellisellä kerralla sain rustoa kuolleelta ihmiseltä, ja elimistöni hylki vierasta solukkoa. Olen kärsinyt jo muutaman vuoden hengitysvaikeuksista, mutta uskon nyt tilanteen helpottavan.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!