fbq
Ulkomaat
17.11.2021 19:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Sussexin herttuatar Meghan, Cambridgen herttuatar Catherine ja Cornwallin herttuatar Camilla
Catherinen ja Meghanin tyylikamppailu - tätä mieltä kansa on brittihovin kiinnostavista ja tylsistä pukeutujista
Ulkomaat
17.11.2021 19:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Ison-Britannian hovi on täynnä tyylikkäitä pukeutujia. Esimerkiksi kuningatar Elisabetin, 95, edesmennyt puoliso, prinssi Philip äänestettiin useina vuosina maailman tyylikkäimpien miesten kärkeen. 

TopMobileCasino selvitti Google-hakujen perusteella, ketkä ovat brittihovin tyylikkäimmät ja tylsimmät pukeutujat. Kuukauden ajalta laskettiin vain ne Google-haut, joissa mainittiin kuninkaallisen nimen lisäksi muotiin ja pukeutumiseen liittyvää sanastoa. 

Lue myös: Oho, Ruotsin Victoria teetätti torkkupeitosta takin - kruununprinsessa kierrättää ja tonkii äitinsä vaatekaappia

Jos googlaajiin on uskomista, niin Ison-Britannian kuningashuoneen muotiguru on Cambridgen herttuatar Catherine, 39.

Herttuattaren pukeutuminen kiinnosti ylivoimaisesti eniten kuninkaallisen perheen jäsenistä. Hakuja oli Googlessa 9 010.

Cambridgen herttuatar Catherine
Catherine oli lokakuussa mukana lanseeraamassa päihderiippuvuutta vastaan taistelevaa kampanjaa.

 

Lue myös: Kruununprinsessa Victoria säteili upeassa iltapuvussa - tapasi presidentti Sauli Niinistön

Catherine tunnetaan melko konservatiivisena pukeutujana. Hän suosii hyvin räätälöityjä asuja, ja viestii pukeutumisellaan asemaansa ja hovin perinteitä. Edustustehtävissä ja seremonioissa Catherine harvemmin räväyttää, mutta punaisella matolla hänen näyttävät iltapukunsa keräävät ihailevia huokauksia. 

Cambridgen herttuatar Catherine
Uusimman James Bond -leffan ensi-illassa Lontoossa Catherine säväytti kultaisella iltapuvullaan.

 

Avioero vapautti Dianan

Kakkosena Google-hakutuloksissa oli edesmennyt prinsessa Diana, joka jaksaa kiinnostaa ja kiehtoa ihmisiä vielä 24 vuotta kuolemansa jälkeen. Dianan tyyliä oli haettu 6 000 kertaa.

Lue myös: Seksiskandaalissa ryvettynyt Andrew on Elisabetille sokea piste – ”Kuningatar vahingoittaa vakavasti monarkiaa”

Nuorena prinsessana Dianan pukeutuminen oli yllättävän tätimäistä. Erottuaan prinssi Charlesista, 73, Dianan tyyli muuttui rohkeammaksi, ja etenkin hänen iltapukunsa tihkuivat seksiä. 

Prinsessa Diana
Diana oli näyttävä ilmestys syksyllä 1996 Sydneyssä pidetyssä hyväntekeväisyysgaalassa.

 

Lue myös: Kohutun The Crown -sarjan tekijät uhmaavat prinssi Williamin tahtoa – kiistakapulana prinsessa Dianan haastattelu, väitteitä rajusta painostuksesta

Pronssia Google-hakumäärissä sai Sussexin herttuatar Meghan, 40. Hänen vaatteensa kiinnostivat 5 350 kuukausihaun verran. Meghan itse on ilmaissut kärsineensä hovin pukeutumisetiketistä. Repäistyään itsensä irti kuninkaallisesta perheestä ja muutettuaan puolisonsa, prinssi Harryn, 37, kanssa Yhdysvaltoihin on Meghanin pukeutuminen selvästi muuttunut.

Lue myös: Herttuatar Meghan 40 vuotta - tiesitkö näitä yllättäviä faktoja hänestä? Kuljettaa matkoillaan keittiövempainta ja unelmamies on tunnettu leffatähti!

Sussexin herttuatar Meghan
Meghan pukeutui klassiseen bisneslookiin käydessään syyskuussa YK:n päämajassa keskusteluja koronarokottoon globaalista saatavuudesta.

Lue myös: Lääkärit, kansa ja läheiset huolissaan – kestääkö kuningatar Elisabet kauhean vuoden?

Herttuatar suosii nykyään bisnestyyliä housupukuineen ja kynähameineen. Brittimediat uskovat Meghanin hakevan tyylimuutoksella uskottavuutta liike-elämän ja politiikan kentällä.  Yli tuhannen Google-haun ylsi myös värikkäistä asuistaan tunnettu kuningatar Elisabet. Hallitsijan vaatetusta oli googlattu kuukauden aikana 1 190 kertaa. 

Lue myös: Kuningatar Letizia teki merkityksellisen matkan – kuva!

Kuningatar Elisabet
Elisabet piipahti lokakuussa Lontoossa oranssissa edustusasussa.

 

Lue myös: Brittihovin tuntematon kaunotar on kuningatar Elisabetin suosikki – Lady Louise Windsorin, 18, päättää nyt, haluaako hän olla prinsessa

Elisabet luottaa hyvään räätäliin ja kirkkaisiin väreihin, jotta hallitsija olisi helppo havaita suurempienkin ihmismassojen keskeltä. 

Tätityylillä nuorten ohi

Neljän kärjen jälkeen tapahtui jyrkkä pudotus Googlen hakumäärissä. Yllättävää oli, että tätimäisestä tyylistään tunnettu prinsessa Anne, 71, päihitti kiinnostavuudessa veljentyttärensä, prinsessat Eugenien,31, ja Beatricen, 33. 

Lue myös: Meghanin uskottavuus murenee - jäi oikeudessa kiinni vakavasta valehtelusta! "Ei ollut tarkoitukseni..."

Reiluissa 200 Google-haussa mainittu Anne ei vaatteilla keikaroi, eikä mielellään hanki uusia pukimia vaatekaappiinsa. Hänelle käytännöllisyys on ulkonäköä tärkeämpää.

Prinsessa Anne
Anne kaivoi marraskuussa vaatevarastostaan tämän turkoosin jakkuasun tavatessaan liike-elämän vaikuttajia Windsorin linnassa.

Lue myös: Ruhtinas Albert ärähti – kumosi hurjat huhut Charlenesta

Myös kuningatar Elisabetin miniä, Wessexin kreivitär Sophie, 56, päihitti Eugenien ja Beatricen Google-hakumäärissä. Vuonna 2014 Sophie pudotti reilusti painoa, minkä myötä kreivittären garderobi täydentyi naisellisilla ja vartalonmyötäisillä vaatteilla.

Wessexin kreivitär Sophie
Sophie valitsi syyskuussa Chelsean kukkanäyttelyyn valkoisen neuleleningin.

 

Lue myös: Seksirikollinen Jeffrey Epsteinilla yhteys prinsessa Dianaan - kehuskeli yhteisistä illoista prinsessan kanssa

Brittihovin ainoa lapsi, jonka pukeutuminen herätti mielenkiintoa, oli herttuapari Williamin, 39, ja Catherinen 6-vuotias Charlotte-tytär. William ja Catherine pukevat lapsensa hyvin perinteisesti. He kunnioittavat kuningashuoneen vanhoja, ajoittain jäykkiäkin, pukeutumisperinteitä. 

Prinsessa Charlotte
Kaksi vuotta sitten Charlotte asteli joulukirkkoon vihreässä villakangastakissa. 

Lue myös: Uutuuskirjassa yllätyksiä - Tanskan kuningatar Margareeta avautuu perheensä alkoholismista

Prinsessat Eugenie ja Beatrice
Eugenie ja Beatrice jäivät Google-hakumäärissä sadan haun tasolle. Eugenie päihitti täpärästi isosiskonsa.

Vähiten brittihovin naisista verkkokävijöitä innosti Cornwallin herttuatar Camillan, 74, vaatetus. Hänen pukeutumistaan oli googlailtu vaatimattomat 40 kertaa. Camillan pukeutuminen ei suinkaan ole tyylitöntä. Hän rakastaa midi-mittaisia mekkoja, joissa materiaalit ja kuosit vaihtelevat tilaisuuden mukaan. 

Cornwallin herttuatar Camilla
Camilla oli syyskuussa valinnut linnunsulkakuosisen mekon taidemuseoon Glasgow'ssa. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Herttuatar Catherine tarjosi Williamille toukkia syötäväksi - prinssin ilme kertoo olennaisen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »