fbq
Ulkomaat
12.11.2021 15:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Sussexin herttuatar Meghan
Meghanin uskottavuus murenee - jäi oikeudessa kiinni vakavasta valehtelusta! "Ei ollut tarkoitukseni..."
Ulkomaat
12.11.2021 15:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Sussexin herttuatar Meghan, 40, on jäänyt kiinni valehtelusta.

Tähän asti hän on vakuuttanut, ettei hänellä tai prinssi Harrylla, 37, ole mitään tekemistä viime vuonna ilmestyneen, herttuaparista kertovan Finding Freedom -elämäkerran kanssa.

Lue myös: Kuningatar Elisabetin sairausloma jatkuu - prinssi Harry panikoi isoäitinsä terveydentilasta

Finding Freedom
Finding Freedom on paljastuskirja, jossa käsitellään Harryn ja Meghanin elämää ja irtiottoa hovista.

 

Mail on Sundayn kanssa jo kolme vuotta käydyssä oikeustaistossa on kuitenkin selvinnyt, että Sussexit olivat antaneet materiaalia kirjan kirjoittajille.

Lue myös: Ruhtinas Albert ärähti – kumosi hurjat huhut Charlenesta

Herttuaparin entinen yksityissihteeri ja lehdistöedustaja Jason Knauf kertoi oikeudelle Harrylta ja Meghanilta sähköpostitse saamistaan kirjan sisältöä koskevista ohjeista.

– Pyydän anteeksi oikeudelta sitä, etten aiemmin muistanut tätä viestinvaihtoa. Minulla ei missään nimessä ollut halua tai tarkoitusta harhauttaa vastaajaa tai tuomioistuinta, Meghan sanoi.

Lue myös: Kreikan prinssi Philippos ja Nina-rakas pitivät jo kolmannet häänsä – morsiamen tiara kiertää kuninkaallisilla

Meghan taktikoi vuotojuonella

Kuukausia sitten Meghan sai erävoiton toisessa Mail on Sundayn kanssa käymässään oikeusjutussa, joka liittyy vuonna 2018 julkaistuun artikkeliin. Siinä paljastettiin osia herttuattaren Thomas-isälleen kirjoittamasta yksityiskirjeestä.

Lehden juristit ovat kuitenkin varmoja, että heidän valituksensa oikeuden päätöksestä menee läpi vahvan todistusaineiston ansiosta.

Lue myös: Seksirikollinen Jeffrey Epsteinilla yhteys prinsessa Dianaan - kehuskeli yhteisistä illoista prinsessan kanssa

Samaisen Knaufin lausunnoista käy ilmi, että Meghan oli kirjettä laatiessaan tietoinen ja jopa hyvillään sen mahdollisesta vuotamisesta medialle.

Cambridgen herttuapari William ja Catherine sekä Jason Knauf
Jason Knauf (vas.) oli hovin luottotyöntekijä. Viimeksi hän on työskennellyt Cambridgen herttuapari Williamin ja Catherinen säätiössä.

 

Lue myös: Uutuuskirjassa yllätyksiä - Tanskan kuningatar Margareeta avautuu perheensä alkoholismista

Tällä kertaa Knaufilla oli esittää Meghanin lähettämiä tekstiviestejä, joissa hän paljastaa taktikoivansa kirjeen sanavalinnoissa saadakseen uskottavuutta ja yleisön sympatiat.

Uskottavuus murenee

Harryn ex-luottoelämäkerturi Angela Levin on huolissaan herttuaparin mediapelistä. 

– Ironista, että Harry syyttää mediaa valeiden levittämisestä, kun samaan aikaan vaimo pahoittelee valehteluaan oikeudelle. Tämä on vakavaa, ja uskon Meghanin uskottavuuden kärsivän merkittävästi, Angela totesi The Sun -lehdessä. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Herttuatar Catherine tarjosi Williamille toukkia syötäväksi - prinssin ilme kertoo olennaisen

Angela Levin
Angela sai elää Harryn mukana vuoden ajan kirjoittaessaan tämän elämäkertaa, joka julkaistiin vuonna 2018.

 

Angela on huolissaan Harrysta, joka viimeiseen asti yrittää suojella vaimoaan, vaikka Meghanilla ei ole aikomustakaan hidastaa menoa.

– Meghan ei pidä häviämisestä. Hän haluaa voittaa ja menee siinä jo liiallisuuksiin. Hän ei  myöskään kuuntele määräyksiä, vaan haluaa edetä.

Lue myös: Lääkäreiltä yllättävä määräys kuningatar Elisabetille - ystävä: "Epäreilua tässä vaiheessa elämää"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »