Britney Spears

Britneyn uusi asianajaja ottaa kovat keinot käyttöön poptähden vapauttamiseksi: ”Etenen aggressiivisesti!”

Ulkomaat | 20.07.2021 22:08

Taistelu popikoni Britney Spearsin, 39, vapauttamiseksi isänsä Jamie Spearsin, 69, hoteista käy yhä kiivaana.

Britneyn julkinen avautuminen holhousoikeudenkäynnissään sai aikaan vajaa kuukausi sitten mediamylläkän, jonka seurauksena fanit ovat osoittaneet mieltään idolinsa puolesta kiihkeästi.

Lue myös: Britney Spears vaati holhouksensa päättämistä, koskettava puheenvuoro särkee sydämen: ”Itken joka päivä!”

Britney on kertonut vuosien hiljaiselon jälkeen kokemuksistaan isänsä holhouksen alaisena ja haluaakin nyt nostaa isäänsä vastaan syytteen.

– Sopimuksen takia isäni on pilannut elämäni, Britney kertoi kyynelehtien toisen julkisen puheenvuoronsa aikana keskiviikkona (14.7.).

Lue myös: Britney Spearsille karu pettymys: isä pysyy laulajatähden holhoajana

Oikeuden tuomari antoi tuolloin laulajalle oikeuden palkata itselleen asianajajan. Tehtävän otti hoitaakseen useita julkisuudenhenkilöitä edustanut juristi Mathew Rosengart.

Lue myös: Britney Spears askeleen lähempänä vapautta - sai oikeuden palkata oma asianajaja: ”Haluan nostaa syytteen isääni vastaan!”

 

Mathew Rosengart on edustanut uransa aikana muun muassa ohjaaja Steven Spielbergia ja näyttelijä Ben Affleckia.
Mathew Rosengart on edustanut uransa aikana muun muassa ohjaaja Steven Spielbergia ja näyttelijä Ben Affleckia.

 

Eilen maanantaina Rosengart avautui medialle mahdollisuudestaan auttaa Britneyta vapautumaan holhoussopimuksesta.

– Ensimmäiseksi haluan kiittää Britney Spearsia hänen rohkeudestaan ja vahvuudestaan. Haluan kiittää tuomari Pennya myöntymisestään toivottaa minut ja firmani tervetulleeksi tämän tapauksen pariin. Haluan myös kiittää Britney Spearsin faneja ja kannattajia. Tuki firmaani, minua ja kaikista tärkeimpänä Britneyta kohtaan on todella ollut häkellyttävää.

– Viimeinen asia, minkä haluan sanoa tästä asiasta, on se, mitä sanoin oikeudessa jo viime viikolla. Minä ja firmani etenemme aggressiivisesti ja tehokkaasti nostaaksemme kanteen Jamie Spearsin syrjäyttämiseksi, ellei hän ensin itse irtisanoudu, Rosengart muotoili haastattelussaan.

Lähde kertoi People-lehdelle viime viikolla Britneyn tavoittelevan asianajajansa avulla pääasiassa isänsä erottamista edunvalvojan tehtävistään.
 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!