fbq
Ulkomaat
01.07.2021 15:21
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Britney Spears
Britney Spearsille karu pettymys: isä pysyy laulajatähden holhoajana
Ulkomaat
01.07.2021 15:21
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Britney Spears, 39, avautui viime viikolla oikeudessa halustaan vapautua isänsä holhouksesta. Britney on pyytänyt Los Angelesin korkeimmalta oikeudelta, että hänen isänsä edunvalvojan rooli purettaisiin.

Britneyn isä James Spears on toiminut tyttärensä edunvalvojana ja holhoajana jo 13 vuotta. Isällä on ollut vuosien aikana täysi päätäntävalta esimerkiksi tyttärensä koko omaisuutta kohtaan. Britney ei ole myöskään saanut hankkia poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa toivomaansa lasta, sillä holhoussopimus kieltää poptähteä lopettamasta ehkäisyään.

Lue myös: Britney Spears vaati holhouksensa päättämistä, koskettava puheenvuoro särkee sydämen: ”Itken joka päivä!”

Nyt Los Angelesin korkein oikeus on antanut päätöksensä, jonka mukaan se ei aio vapauttaa laulajaa isänsä holhoussopimuksen alaisuudesta. 

Päätös ei kuitenkaan koske suoraan Britneyn viikko sitten antamaa, yli 20 minuuttista puheenvuoroa.

Lue myös: Jamie Lynn Spears avautuu vihdoin siskonsa julmasta kohtalosta: ”Olen aina ollut Britneyn puolella!”

Oikeus ilmaisi Britneyn lausunnon jälkeen, että ennen kuin minkäänlaisia päätöksiä voidaan tehdä hänen vapauttamisekseen, Britneyn täytyy täyttää anomus holhoussopimuksen päättämistä koskien.

Oikeuden tämän hetkisen lausunnon mukaan Britney on kykenemätön hallitsemaan omaisuuttaan sekä vastustamaan petoksia ja kohtuutonta häneen kohdistuvaa vaikutusvaltaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »