fbq
Ulkomaat
24.06.2021 21:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Britney Spears
Britney Spears vaati holhouksensa päättämistä, koskettava puheenvuoro särkee sydämen: ”Itken joka päivä!”
Ulkomaat
24.06.2021 21:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Britney Spears, 39, on elänyt jo kolmentoista vuoden ajan isänsä holhouksen alla. James Spearsilla on päätäntävalta tyttärensä elämää koskevissa asioissa. Yksi merkittävimmistä seikoista houlhoussopimuksessa lienee Jamesin oikeus hallita tyttärensä koko miljoonaomaisuutta. Britney Spears on kertonut julkisuudessa toivovansa holhouksen päättymistä.

 

Britneyn fanit olivat kokoontuneet sankoin joukoin kannattamaan idolinsa oikeuksia.
Britneyn fanit olivat kokoontuneet sankoin joukoin kannattamaan idolinsa oikeuksia.

Tällä viikolla Britney saapui kuultavaksi oikeuden eteen. Asiasta kertoo People. Tapauksen käsittely tapahtuu Los Angelesissa. 

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Britney vaati yli 20 minuuttia kestäneen puheenvuoronsa aikana holhouksen päättämistä. Poptähti kertoi tunteikkaassa puheessaan, ettei ole aiemmin ollut tietoinen oikeudestaan valittaa holhouksesta.

Lue myös: Julkisuudesta lähes kokonaan kadonnut Britney Spears harvinaisissa paparazzikuvissa - katso!

Hän kertoi tuntevansa itsensä kiusatuksi ja ulkopuoliseksi.

– Olen kyllästynyt tuntemaan olevani yksin, Britney sanoi.

 

Britney kertoi riipaisevassa puheessaan koskettavasti elämästään ja kokemuksistaan. Suosikkilaulaja kuvaili tuntevansa itsensä hyväksikäytetyksi. Hän kertoi kärsivänsä masennuksesta ja unettomuudesta.

– Minä itken joka päivä, Britney kertoi.

– Haluan vain elämäni takaisin. En ole täällä ollakseni kenenkään orja. Olen traumatisoitunut.

Pakotettu käyttämään ehkäisyä

Britney kertoi oikeudessa puhelimen välityksellä myös järkyttäviä asioita hänen lääkityksensä vaihtamisesta sekä perhehaaveidensa torppaamisesta.

Britney jakoi muun muassa muiston Las Vegasin keikkojensa aikaisista tapahtumista. Laulaja oli ilmoittanut, ettei haluaisi enää jatkaa esiintymisiä Vegasissa. Ensin toiveeseen vastattiin myöntävästi, mutta jo muutama päivä myöhemmin Britneyn terapeutti oli ryhtynyt ihmettelemään tämän yhteistyöhaluttomuutta. Britneyn lääkitys vaihdettiin tuolloin litiumiin. Litiumia käytetään muun muassa kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoidossa.

 

Britney yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.
Britney yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

 

Toinen yllättävä ulostulo koski Britneyn halua hankkia lapsi poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. 

Holhouksen takia laulaja ei ole kuitenkaan voinut toteuttaa unelmaansa, sillä hänen mukaansa hänelle on laitettu kierukka ilman suostumusta.

Oikeus ei tehnyt torstain vastaisena yönä vielä minkäänlaista päätöstä asian ratkaisemiseksi. Tapaus kuohuttaa suuresti myös Spearsin faneja. Britneyn Instagram onkin täyttynyt kannustavista viesteistä ja sydämistä.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »