fbq
Brad Pitt

Brad Pittin ulkoinen olemus järkyttää - kuvat

Hollywood-kuumis Brad Pitt, 58, asteli tähdittämänsä Bullet Train -toimintaelokuvan punaiselle matolle Berliinissä faneja hämmentäneessä asussa.

Brad nimittäin saapasteli matolla yllään hiukan homssuiset vaatteet. Komistus oli yhdistänyt mustat saappaat ruskeaan hameeseen ja takkiin sekä vaaleanpunaiseen kauluspaitaan.

- Voi minun silmäni! Brad Pittistä, joka näyttää vanhentuneelta haisevalta rantapummilta, pitäisi antaa varoitus. Alkoholi ja huumeet ovat selvästi tuhonneet hänen aivosolunsa. Hän yrittää niin kovasti näyttää nuorilta tähdiltä, kuten Harry Stylesilta, Twitterissä keuhkottiin.

- Kuka ikinä puhuikin Brad Pittin pukemaan hameen pitäisi piestä, toinen ilmaisee.

Brad Pittin tuoreet kuvat järkyttävät: "Näyttää kuin kuolisi hetkenä minä hyvänsä"

Tyyli on kuitenkin kerännyt myös faneja.

- Juuri kun ajattelit, ettei Brad Pitt voisi olla enää seksikkäämpi, hän pukee hameen, eräs ihastelee.

- Hänellä on erinomaiset jalat, hän olisi voinut valita lyhyemmänkin hameen. Pikkuisen reittä! Twitterissä ihaillaan tähden lihaksikkaita ja tatuoituja pohkeita.

Brad Pitt
Hame on jakanut mielipiteet.

Brad Pittin rakkauselämä kärsii huoltajuuskiistasta - "Hän ei ole henkisesti valmis suhteeseen"

Bradilla itsellään oli looginen selitys rennohkoon asuvalintaansa.

- Tuulenvire! hän kommentoi haastattelussa.

Berliinissä lämpötilat pyörivätkin 30 celsiusasteen molemmin puolin, joten ilmastointi on liennyt tarpeen.

Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry ja Brad Pitt
Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry ja Brad Pitt poseeraavat Bullet Train -elokuvan punaisella matolla.

Ruumismaisella olemuksellaan järkyttäneeltä Brad Pittiltä shokkivihjaus: "Mitä tästä osiosta tulee?"

Brad on huolettanut fanejaan vanhentuneella olemuksellaan sekä shokkiuutisellaan. Hän kertoi taannoin, että kokee elävänsä uransa viimeistä vaihetta. Lähitulevaisuudessa Bradin kasvot saattavat siis kadota valkokankailta.

Brangelina
Brangelina tuhoutui lopullisesti vuonna 2019.

Hollywoodin ikonisimpiin pariskuntiin kuulunut Brad ja vaimo Angelina Jolie erosivat lopullisesti vuonna 2019, jolloin jo vuonna 2016 vireille laitettu avioerohakemus astui lopulta voimaan. Bradilla ja Angelinalla on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. 

Angelina Jolie ja Brad Pitt salasivat sutinansa henkivartijalta, Daniel Craig karkasi vihille – maailmantähdet rakastuvat elokuviensa kuvauksissa

Brad voitti parhaan miessivuosan ja näin myös ensimmäisen näyttelijäntyöllään ansaitsemansa Oscarin roolistaan Quentin Tarantinon vuoden 2019 elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood. Komistuksen tähdittämä Bullet Train saa ensi-iltansa 5. elokuuta.