fbq
Ulkomaat
04.11.2021 18:24
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Brad Pitt
Brad Pittin rakkauselämä kärsii huoltajuuskiistasta - "Hän ei ole henkisesti valmis suhteeseen"
Ulkomaat
04.11.2021 18:24
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Hollywood-pari Brad Pittin, 57, ja Angelinan Jolien, 46, erosta on kulunut jo viisi vuotta, mutta silti Brad ei pääse elämässään eteenpäin. 

Syynä on näihin päiviin asti jatkunut huoltajuuskiista Angelinan kanssa. Parilla on kuusi lasta, joista kolme on heidän yhteisiä biologisia lapsiaan. 

Lue myös: Katso tuoreet paparazzikuvat! Tältä näyttää raitistunut skandaalikuningatar Katie "Jordan" Price nyt - voi joutua pian vankilaan!

Angelina ei ole halukas jakamaan lasten huoltajuutta ex-miehensä kanssa. 

– Tämä sota Angelinan kanssa on todella vienyt mehut Bradista. Onneksi hänellä on uskomaton tahdonvoima, upea tukiryhmä ja keinot, joiden avulla hän on oppinut toipumaan raskaistakin ajoista, sisäpiiristä kerrottiin US Weeklylle

Ei voimia seurusteluun

Huoltajuuskiista häiritsee jo Bradin rakkauselämää. 

Eronsa jälkeen Brad on yhdistetty malli Nico Poturalskiin, mutta aika suhteelle on väärä. 

Lue myös: Tv-sarjan muuttaneen riidan totuus vihdoin julki? Näyttelijäkaunotar myöntää: ”Tunnen syyllisyyttä omalta osaltani”

Nico Poturalski
Bradin fanit eivät ole olleet iloisia siitä, että Nicolla on sutinaa näyttelijän kanssa. 

US Weeklylle puhuneen ystävän mukaan Brad kokee pitkittyneen huoltajuusriidan valtavana pilvenä yllään. 

– Hän ei ole henkisesti valmis. Seurustelu ei ole nyt Bradin prioriteetti. Hän tekee kovasti töitä ja yrittää pysyä mahdollisimman positiivisena, lähipiiri sanoo. 

Lue myös: Greta Thunbergia fanittava Leonardo DiCaprio lennähti Glasgow’n ilmastokokoukseen - liki hysteerinen kuvaajalauma vastassa kentällä!

"Huoltajuuskiista on Jumalan lahja"

Nykyään Angelina asuu lapsineen Los Felizissä Los Angelesissa 22 miljoonan euron kartanossa. Se sijaitsee lähellä Bradin kotia, jotta isän tapaamisoikeudet olisi helppo järjestää. 

Hyväntekijänä tunnetta Angelina kokee, että taistelemalla lastensa huoltajuudesta, hän taistelee kaikkien amerikkalaisten lasten oikeuksista. 

– Tämä on ollut niin hirveää, että tilanne on nähtävä kuin Jumalan lahjana taistella järjestelmää vastaan. Kyse ei ole vain lentokoneessa tapahtuneesta välikohtauksesta, vaan kyse on paljon monimutkaisemmasta asiasta, Angelina totesi syyskuussa The Guardianin haastattelussa. 

Lue myös: Oikeudessa tavataan! Feministit iskevät yli satavuotiaan Miss Ranska -kisan kimppuun - nämä säännöt sotivat yhdenvertaisuutta vastaan

Angelina Jolie ja Shiloh, Zahara, Vivienne, Pax ja Knox Pitt
Angelina edusti yhdessä lastensa kanssa Eternals-leffan ensi-illassa Lontoossa. Kuvassa ovat Shiloh, Zahara, Vivienne, Maddox ja Knox. Kuvasta puuttuu perheen Pax-poika.

Angelina haluaisi jo perheelleen rauhan. 

– Haluan perheeni toipuvan ja kaikkien jatkavan elämää eteenpäin – myös lasteni isän, Angelina sanoo.

Lue myös: Wow! Laulaja Harry Styles sai fanit villiintymään – pukeutui klassikkoelokuvan ikoniseksi hahmoksi: "Näytät uskomattomalta!"

Brad kiistää väkivallan

Huoltajuuskiistassa Angelina on vedonnut lastensa turvallisuuteen. 

Maleficent-tähden mukaan Brad oli avioliiton aikana väkivaltainen. 

Lue myös: Alec Baldwinille turma-aseen ojentanut apulaisohjaaja kuulusteluissa: En muista, miten tarkastin revolverin

Angelinalle viimeinen pisara oli, kun Brad oli käynyt käsiksi tuolloin 15-vuotiaaseen Maddox-poikaan perheen lentomatkalla. Vain viisi päivää tapauksen jälkeen syyskuussa 2016 Angelina haki eroa miehestään.

Brad Pitt ja Angelina Jolie
Angelinan ja Bradin yhteiselo kesti 12 vuotta.

Brad on myöntänyt kärsineensä alkoholiongelmasta ja huutaneensa perheelleen. Hän kuitenkin kiistää käyttäneensä lapsiinsa fyysistä väkivaltaa. 

FBI vapautti jo marraskuussa 2016 Bradin kaikista epäilyistä ja ilmoitti, ettei näyttelijää kohtaan nosteta syytteitä.

Angelina on saanut huoltajuuskiistoihin erikoistuneilta juristeilta arvostelua siitä, että antoi lastensa todistaa isäänsä vastaan. Tähden lakimiesten mukaan kolme lapsista todisti omasta tahdostaan. 
 

Lue myös: Leffastaran vaimo ruikuttaa surkeasta avioseksistä - puoliso Will Smith: "Harkitsin itsemurhaa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »