Billie Eilish

Billie Eilish haki lähestymiskieltoa stalkkerilleen - karmivat yksityiskohdat häiriköstä julki

Ulkomaat | 22.02.2021 21:01

Laulaja ja lauluntekijä Billie Eilish (oik. Billie Eilish Pirate Baird O’Connell), 19, haki lähestymiskieltoa miehelle, joka lähetti laulajattarelle tappouhkauksia. Uutissivusto TMZ:n mukaan John Hearle -niminen mies on häiriköinyt ja väijynyt nuorta laulajaa. Oikeuden päätöksellä John ei saa mennä alle 182 metrin päähän Billiestä.

Lue myös: Poptähti Billie Eilish julkaisi kuvia paljaista rinnoista Instagramissa ja aiheutti somekohun - menetti heti yli 100 000 seuraajaa: "Rakastan tissejä!”

Majaillut pihapiirissä kesästä asti

Virallisten oikeusistuimen papereiden mukaan John on majaillut Billien Los Angelesin -kodin lähettyvillä viime kesästä lähtien. Tien toisella puolella olevan koulun pihalle majoittautunut häirikkö on myös lähettänyt Billielle uhkaavia kirjeitä, ja tähti pelkääkin miehen olevan mahdollisesti vaarallinen hänelle tai hänen perheelleen.
 

 
Yhdessä oikeudelle esitetyssä kirjeessä John esimerkiksi kirjoittaa:

- Et voi saada, mitä haluat, ellet halua kuolla vuokseni… Sinä tiedät, että pian vesi nousee, ja sinä saatat hyvin kuolla… Sinä kuolet.

Uhkaavaa käytöstä

Billie kertoi oikeudelle häirikön tarkkailevan häntä aina, kun Billie poistuu kotoaan. John myös yritti aina puhua Billielle uhkaavasti, jos hän oli päässyt tarpeeksi lähelle. Johnin kerrotaan teheneen näyttäviä eleitä, esimerkiksi elehtivän viiltävänsä kädellään kurkkuaan auki, jos Billie sattuu katsomaan häntä. 

Poliisitutkinta kesken

TMZ:n mukaan Los Angelesin poliisivoimat tutkivat tapausta, mutta he eivät ole vielä tehneet pidätystä. Virallisista asiakirjoista selviää, että lupaavan musiikkiuran luoneen Billien kerrotaan ahdistuvan häirikön käyttäytymisen vuoksi aina, kun hän poistuu kotoaan.

Lue myös: Billie Eilish bongattiin erikoisissa kuvauksissa keskellä aavikkoa - kuvat!

Erikoisesta tyylistään tunnettu Billie on nuorin henkilö ja ensimmäinen nainen, joka on voittanut neljä tärkeintä Grammy-palkintoa samana vuonna. Elektronista pop-musiikkia tekevä Billie voitti viime vuoden Grammy-gaalassa kaiken kaikkiaan viisi pystiä.

Lue myös: Green Day -yhtyeen solisti mollasi Arianda Granden musiikkia - ylistää toista naisartistia: Arianan musiikkia ei voi edes verrata Billie Eilishin aitouteen!
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!