Billie Joe Armstrong ja Ariana Grande

Green Day -yhtyeen solisti mollasi Arianda Granden musiikkia - ylistää toista naisartistia: Arianan musiikkia ei voi edes verrata Billie Eilishin aitouteen!

Hllwd | 10.02.2020 15:01

Punk rock -yhtye Green Dayn keulahahmon Billie Joe Armstrongin, 47, mielestä laulaja Ariana Granden, 26, musiikki on teennäistä. Rokkari kertoi mielipiteensä USA Today -lehden haastattelussa, kun hän hehkutti Billie Eilishin, 18, hiljattaisen Grammy-voiton olleen täysin oikeutettu. Samalla rokkari ivasi Arianan saavutuksia verratessaan naisartisteja keskenään.

Billie Eilish teki When We All Fall Asleep, Where Do We Go? -albuminsa kappaleet veljensä Finneas O'Connellin, 22, kanssa.

- Bille Eilishin musiikki on aitoa, ja siitä huomaa, että sisarukset ovat tehneet kappaleensa itse. Se erottaa hänet kaikista muista pop-esityksistä. Ariana Granden kaltaisia artisteja ei voi edes verrata Billien aitouteen, Billie Joe sanoi haastattelussa.

Grammy-gaalassa sekä Ariana Granden Thank U, Next että Billie Eilishin When We All Fall Asleep, Where Do We Go? olivat ehdolla vuoden albumiksi. Voiton nappasi Billie Eilish.

- Olen innoissani hänen ja Finneasin puolesta. Se oli todella hienoa. Toki vain kuulin siitä, koska Grammy-gaalan katsominen on liian raskasta, Billie Joe lisäsi.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!