fbq
Yökylässä Maria Veitola: Tältä näyttää julkisuudessa harvoin nähty Satu Silvon ja Heikki Kinnusen Vilma-tytär – katso kuvat! | Seiska
Telkkari
22.09.2021 22:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV
Satu Silvo, Reidar Palmgren, Maria Veitola
Yökylässä Maria Veitola: Tältä näyttää julkisuudessa harvoin nähty Satu Silvon ja Heikki Kinnusen Vilma-tytär – katso kuvat!
Telkkari
22.09.2021 22:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV

Huomenna torstaina (23.9.) MTV3-kanavalla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola-sarjassa Maria vierailee näyttelijä Satu Silvon, 59, ja kirjailija Reidar Palmgrenin, 55, luona Helsingin Käpylässä.

Lue myös: Yökylässä Maria Veitola - Satu Silvo ja Reidar Palmgren avautuvat erilaisista luonteistaan: ”Mä olen enemmän kolopesijä”

Maria ja Satu vierailevat jaksossa Sadun omistamassa Silvoplee -kasvisravintolassa, jossa he tapaavat Sadun tyttären Vilman. Vilma Kinnunen, 32, on Sadun toinen lapsi avioliitosta näyttelijälegenda Heikki Kinnusen kanssa. Vilman isoveljeä Paavoa, 34, on verrattu julkisuudessa usein Heikki-isään.

Tällä hetkellä teatterikorkeakoulussa opiskelevan Vilman mukaan häntä ei ole kuitenkaan verrattu yhtä paljon vanhempiinsa.


- Minun sukunimeni ei ole Silvo, eli minua ei useinkaan yhdistetä äitiin. Minua ei myöskään yhdistetä niin paljoa isääni, kun en ole mies.

Vilma Kinnunen ja Maria Veitola
Vilman veljeä Paavoa on usein verrattu sisarusten isään Heikki Kinnuseen. - Häntä on sanottu Pikku-Heikiksi, Vilma kertoo.

Satu ja Vilma kertovat Marialle yllättävän seikan heidän keskinäisistä keskustelun aiheista.


- Emme puhu paljoakaan alastamme. Koulu on niin intensiivista, ettei minulla ole tarvetta puhua siitä muualla, Vilma kertoo.


- Välillä kuitenkin haen huomiota kysymällä äidiltä, että olinko hyvä jossakin näytelmässä, hän kuitenkin päätti nauraen.

Lue myös: Sampo Kaulanen kertoo Maria Veitolalle trippikokemuksestaan: ”Olin valmis kuolemaan” – kauppiaan äidiltä yllättävä ehdotus!

kk
Vilma ja Satu eivät keskustele usein näyttelijän työstä. - Välillä kuitenkin kaipaan huomiota äidiltä, tytär tunnustaa.