fbq
Telkkari
22.09.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV
Satu Silvo, Reidar Palmgren, Maria Veitola
Yökylässä Maria Veitola - Satu Silvo ja Reidar Palmgren avautuvat erilaisista luonteistaan: ”Mä olen enemmän kolopesijä”
Telkkari
22.09.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: MTV

Maria Veitola vierailee torstaina ilmestyvässä Yökylässä Maria Veitola -sarjassa näyttelijä Satu Silvon, 59, ja kirjailija Reidar Palmgrenin, 55, luona Helsingin Käpylässä.

Pariskunta asuu idyllisellä taiteilija-alueella omakotitalossa. Jakson alussa viihtyisällä pihalla Marian kanssa istuskellut pariskunta kertoo vieraalleen heidän keskinäisistä eroistaan.

- Minä olen hirveän seurallinen ihminen. Haluaisin mennä pitoihin ja tavata kymmeniä ihmisiä. Reidar ei taas ole sellainen, Satu kertoo.

- Itse olen enemmän sellainen kolopesijä. Satu haluaa kulkueita, paraateja ja torvisoittokuntia. Mielellään työväenlaulujen kanssa, Reidar puolestaan veistelee hauskasti.

Satu repeää nauramaan Reidarin letkautukselle. Reidar ja Satu kertovatkin Marialle naljailevansa toisilleen, mutta ennen kaikkea itselleen. Pariskunta ei kuitenkaan myöntänyt riitelevänsä luonteidensa eroista. 

Lue myös: Atlantin yli -tähdet jännittyneissä tunnelmissa reissuun: Martina Aitolehti vältteli kameroita, Satu Silvo sai pusun Reidar-rakkaaltaan - katso kuvat kentältä!

Satu Silvo
Satu Silvo kertoo Marialle rehellisesti elämästään ja muun muassa siitä, miten hän kokee vahvan ja seksikkään naisen imagonsa.

Haavoittuva vahva nainen

Pariskunnalla vaikuttaa olevan keskenään humoristinen, mutta samalla myös syvällinen keskusteluyhteys. Myöhemmin jaksossa Maria ja Satu nimittäin keskustelevat siitä, kuinka Satua on yleisesti pidetty vahvana naisena. Tausta vahvuudelle löytyy Satun mukaan tämän haavoittuvaisuudesta.

- Se haavoittuvuus tulee pienistä asioista. Ei se mitään. Reidar sanoo aina kauhean ihanasti, että herkkyys ja vahvuus ovat saman puun oksia.


Lue myös: Satu Silvo näyttelee yhdessä ex-miehensä Heikki Kinnusen kanssa – nykyinen mies Reidar Palmgren antoi neuvoja rooliin

Tilaa Seiskan uutiskirje! »