Sampo Kaulanen, Minttu Kaulanen ja Maria Veitola

Sampo Kaulanen kertoo Maria Veitolalle trippikokemuksestaan: ”Olin valmis kuolemaan” – kauppiaan äidiltä yllättävä ehdotus!

Telkkari | 09.09.2021 16:01

MTV3-kanavalla tänään nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjan uusimmassa jaksossa julkkiskauppias Sampo Kaulanen, 42, kertoo Marialle erikoisesta kokemuksestaan sammakon myrkkyyn liittyen. Sampo kertoo jaksossa kyseessä olevan maailman vahvin psykedeeli.

Vaikeitakin vaiheita kokenut Sampo innostui muutama vuosi sitten vaihtoehtoisista keinoista parantaa henkistä hyvinvointia, ja päätti tartua hurjan kuuloiseen keinoon.

- Kyseinen sammakko elää jossakin Meksikon aavikolla. Sain mahdollisuuden mennä testaamaan sitä. Antauduin sille täysillä. Siitä tuli tunne, että olisin kadonnut kuin savuna ilmaan. Se oli ikään kuin onnellisuuden tunne. Se oli niin vahva kokemus, että en ihmettele sitä, että joku voi kokea sen todella vaikeanakin.

Lue myösHenkisestä hörhöilystä innostunut Sampo Kaulanen osallistuu seremoniaan: ”Suomessa sellaista pidetään huumehommana!”

Maria ja Sampo vierailevat jaksossa myös Sampon Anne-äidin luona. Maria tiedustelee kauppiaan äidiltä sitä, mitä mieltä hän on poikansa kokemasta tripistä.

- Se oli aika hurja. Kyllä minäkin saattaisin kokeilla, Sampon äiti heittää yllättäen.

Sampo Kaulanen, Anne Kaulanen ja Maria Veitola
Sampon äiti suhtautuu yllättävän positiivisesti poikansa kokemukseen maailman vahvimpaan psykedeeliin liittyen.


Anne kysyy Marialta, uskaltaisiko tämä kokeilla sammakon myrkkyä.

- En tiedä. Eilen mietin sitä ja tänäänkin mietin, että uskaltaisinko. Ei ne kaikille ole hyviä kokemuksia, Maria päättää keskustelun aiheesta.

Lue myös: SAMPO KAULANEN REHELLISENÄ ISÄNSÄ ITSEMURHASTA: ”OLIN RAIVOISSANI ISÄLLE”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!