fbq
Telkkari
20.04.2021 12:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Temptation Island Suomi -Julia ja Esa
Yllätyssuhde?! Temptation Island Suomen sinkku-Esa viihtyy varatun Julian kanssa - paljonkertova kuva kaksikon koiralenkiltä!
Telkkari
20.04.2021 12:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Tampereella hieraistiin silmiä, kun Temptation Island Suomesta tuttu sinkkukomistus Esa bongattiin varatun Julian seurasta viime lauantaina (17.4.).

Julia osallistui ohjelmaan Henkka-rakkaansa kanssa. Julia on ohjelmassa jo todennut olevansa sinkku heti, kun Henkka kärähti pettämisestä.

Lue myös: Henkan seksivideo Temptation Islandilla murtaa Julian täysin: "En ole missään suhteessa antanut näin paljon itsestäni"

Mutta aiemmillakin kausilla ollaan nähty yllätyspäätöksiä viimeisillä iltanuotiolla, joten Julian parisuhdestatus on tässä vaiheessa vielä mysteeri. Parin viimeinen iltanuotio nähdään Nelosella ensi viikon torstaina (29.4.).

Lue myös: Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Julia kiehnäsi Lärin kanssa

Esa ja Julia eivät viettäneet paljon aikaa yhdessä Temptation Islandissa. Julia viihtyi tiiviisti sinkku-Lärin kanssa, ja he kiehnäsivät toisissaan useasti kuvausten aikana.

Nyt suosikkisarjan katsojat saavat todistaa varsinaisen yllätyskäänteen, kun tuoreesta kuvasta paljastuu, että Julia on viihtynyt Esan seurassa kuvausten jälkeen!

- Kaksikko kävelytti Julian koiraa yhdessä lauantaina aamupäivän aikana. He eivät kuitenkaan kävelleet käsi kädessä, Seiskalle supistaan. 

Lue myös: Onko tämä kaunotar varattu vai sinkku? TIS-Julia viettelevän seksikkäänä - poseeraa tuoreissa kuvissa ilman rintaliivejä!

Temptation island suomi Julia Esa

Muutakin kuin ystävyyssuhde?

Juttu sisältää juonipaljastuksia keskiviikkona sekä torstaina (21. ja 22.4.) ilmestyvistä Temptation Island Suomi Extra -jaksosta!

Esa vietti unelmatreffejä varatun Annan kanssa, ja heidän välilleen muodostui ystävyyssuhde. Huomisillan jaksossa Esa lähtee iloisena kotiin kuvauksista, ja Anna ja VP kohtaavat toisensa iltanuotiolla samassa jaksossa. 

Lue myös: TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Kiinnostavaa on, että torstain TIS-Extrassa Esa ilmoittaa olevansa onnellisesti parisuhteessa. Hän ei kuitenkaan paljasta rakkaansa henkilöllisyyttä, mutta ilmenee, että nainen on videon kuvaamisen aikana hänen asunnossaan. 

Esa ei myöskään väitä, että uusi rakas on yksityishenkilö. Komistus julkaisi viime viikolla Instagram-videotarinassaan mystisen yhteiskuvan naisen kanssa. Kuvassa ei kuitenkaan nähty kaunottaren kasvoja.

Lue myös: Oho, varatulta Mirkulta nolo moka Temptation Island Suomessa: Onko tämä historian kiusallisin lipsahdus iltanuotiolla?

Kuvan julkaiseminen johtui luultavasti siitä, että tällä viikolla tv:ssä nähtävät jaksot julkaistiin jo viime viikolla Ruutu+-palvelussa. Esa on mahdollisesti jo silloin saanut tuotannolta luvan paljastaa suhteensa uuden rakkaan kanssa.

Jodelin spekuloinnit suhteesta

Jodel-sovelluksessa keskustelu on käynyt kuumana. Anonyymit käyttäjät ovat spekuloineet, ovatko Esa ja Julia parisuhteessa. 

Monet käyttäjät ovat huomauttaneet yhtäläisyyksiä Esan ja Julian somessa julkaistuista kuvista. 

- Oon nähnyt ne Tampereella kahtena peräkkäisenä viikonloppuna yhdessä, yksi käyttäjä väitti.

- Esan lisäämästä kuvasta heijastuu samanlainen kerrostalo kuin Julian yhdessä kuvassa. Päättelen siis, että viettävät aikaa samalla parvekkeella, en muuta, toinen käyttäjä päätteli.

- Tampereen Jodelissa kerrottiin, että molempien äidit seuraavat toisiaan ja Esan ja Julian fiideissä on näkynyt sama aloe vera -kasvi, kolmas totesi.

Ovatko nämä kuvat otettu samalla parvekkeella?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »