TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Telkkari | 09.04.2021 17:45

Temptation Island Suomessa sinkkuna nähtävä Nico kertoo oman versionsa kohusarjan dramaattisesta käänteestä.

Keskiviikkona nähdyssä jaksossa Nico ja varattuna mukana oleva Sonya ajautuivat riitaan, ja Nico ilmoitti, ettei hän halua Sonyan kanssa vuorokauden kestäville treffeille. Kaikki sai alkunsa, kun Sonya ja muut varatut naiset alkoivat levittää vitsillä huhua, jonka mukaan Sonya ja varattu Mirkku olisivat tehneet rajoja rikkovia asioita keskenään. Puheet olivat liikaa Nicolle.

Nico kommentoi ohjelmassa nähtyä tilannetta TIS-Iltaroviossa.

- Siitä on näytetty pieni määrä. Tytöt tekivät aika syvän läpän, se kesti monta tuntia, Nico kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

- He (varatut naiset) heittivät, että Sonya ja Mirkku olisivat tehneet jotain petollista toimintaa siellä. Oli vitsi, että he olisivat rikkoneet rajoja ja suhdetta, ja sitten sitä levitettiin siellä ihan suoraan selän takana puhumalla. Muut miehet lähtivät siihen mukaan, ja se meni läpi aika pitkälti kaikille, hän jatkoi.

Lue myös: Varattu Mitte ylittää yllättäen hänen ja kumppaninsa Sonyan asettamat rajat Temptation Island Suomessa - intohimoisia hetkiä sinkkukaunottaren kanssa: "En tiedä, mitä siinä tapahtui..."

Arvojen vastaista

Nico reagoi vitsiin voimakkaasti. Hän oli todella vihainen Sonyalle, ja lopulta Sonya itki pahaa mieltään makuuhuoneessaan.

- Reagoin vahvasti, ja onhan se ehdottomasti väärin, en puolustele sitä ollenkaan. Vaikka sanoisin syyksi mitä tahansa, ei ole ok reagoida niin. Tokihan siinä järjellä ajattelee ja yritti mennä sivummalle, mutta mihin sivummalle siinä loppujen lopulta menee, koska on biletilanne päällä. Ja sitten on ehkä yksi tai kaksi ovea ihmisten välissä.

Nico kertoi Sonyan ja muiden varattujen naisten toiminnan olleen hänen arvojensa vastaista.

- Minulla on nollatoleranssi kunnon paskanpuhumiselle. Loppujen lopuksi koen, että monen on vaikea lähestyä minua elämäni asioilla ja kiertäneet sen muiden ihmisten kautta. Siitä on tullut se, ettei sovella lainkaan sellaista. Mieluummin niin, että sanoo suoraan. Jos on jotain selvitettävää, selvitä suoraan. Se on paljon parempi kuin rikkinäinen puhelin, siitä tulee vain kauhea soppa. Rehellisyys ja suorasanaisuus ovat erittäin tärkeitä, en voi hehkuttaa niitä tarpeeksi.

Yhteistyössä Foodora ja Naughty BRGR

TIS-Iltarovion yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR:lla on oma Combo of the Iltarovio, johon kuuluu Naughtyn nimikkoburgeri, rapeat ranut ja maukas aioli. Combo on tilattavissa Foodoran applikaatiolla.

Tsekkaa lisätiedot täältä.

Lisäksi koodilla ILTAROVIO Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!