fbq
Telkkari
16.04.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"
Telkkari
16.04.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testanneet Sonya ja Mitte poistuivat viimeiseltä iltanuotioltaan pariskuntana. Vaikka tilanne vaikutti lupaavalta TV:ssä nähdyssä jaksossa, oli pariskunta ajautunut tunteiden umpikujaan.

- Kun lähdimme kotiin, tiesimme olevan asioita, jotka vaativat paljon keskustelua. Tilanne oli avoin, ja käsittelimme asioita omissa päissämme. Kesti aika kauan, ennen kuin lopetimme suhteemme virallisesti, Sonya kertoi TIS-Iltaroviossa.

Mitte on tuonut vahvasti esille, että hän jätti Sonyan. Tämä tuntuu Sonyasta erikoiselta.

- Tämä on hieman hassua, koska Mitte sanoi jättäneensä minut heti, kun pääsimme kotiin. Itse en allekirjoita sitä. Siinä meni useampi viikko, kun puhuimme asioista ja tuleeko tästä mitään vai ei. Se oli Mitte, joka alkoi ensimmäisenä sanoa, ettei tästä ehkä tule mitään. Sitten vain menimme eri teille.  Somessa aiheesta on puhuttu paljon. En tiedä, miksi Mitellä on tarve painottaa asiaa tuolla tavalla. 

 

Välit poikki?

Sonya myöntää, että hänen ja Miten tilanne on edelleen arka.

- Emme edelleenkään ole puhuneet asioista, joita on tapahtunut esimerkiksi Levillä. Koen, että vaikka emme ole enää yhdessä, on paljon haavoja, jotka ovat yhä auki, eikä niistä ole puhuttu. En tiedä, mikä siinä on, koska en ole päässyt puhumaan toiselle.

Kaksikon välit ovat melko tulehtuneet. Sonya ei kuitenkaan haluaisi olla riidoissa entisen rakkaansa kanssa.

- Minä voisin olla väleissä, mutta Mitte on nyt enemmän sitä mieltä, että etäisyys on parempi. Mitte ehkä sanoi enemmän, että hän ei halua olla väleissä.

 

Yhteistyössä Foodora ja Naughty BRGR

TIS-Iltarovion yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR:lla on oma Combo of the Iltarovio, johon kuuluu Naughtyn nimikkoburgeri, rapeat ranut ja maukas aioli. Combo on tilattavissa Foodoran applikaatiolla.

Tsekkaa lisätiedot täältä.

Lisäksi koodilla ILTAROVIO Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »