fbq
Telkkari
26.02.2021 10:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!
Telkkari
26.02.2021 10:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

TIS-Iltarovion uuden kauden ensimmäisessä jaksossa pohditaan, mikä varatun TIS-Henkan käytöksessä häiritsee.

TIS-Iltarovion juontajat Antero Alhonen ja Jonna Paakkinen ruotivat Temptation Island Suomen tapahtumia räikeään tyyliinsä. Etenkin tyttöystävänsä Julian kanssa Levin houkutusten keskelle lähteneen Henkan käytös herättää hämmennystä – ja jopa ärsyyntymistä.

- Henkka… Hänestä tulee hieman erikoinen fiilis, Antero toteaa.

- Minustakin. Hän sanoi esittelyssään haluavansa lähteä hakemaan kavereita, ja ajattelin hänen olevan sellainen herkkä poika, joka oikeasti lähtee hakemaan kavereita. Sitten hän on siellä kaikille, että: ”odotan, että pääsen himaan.” Miksi? Jonna hämmästeli.

Henkka kertoi kauden avausjaksossa, että hänellä on yksi ystävä. Antero ei voi olla pohtimatta, onko hänen käytöksellään jotain tekemistä asian kanssa.

- Ehkä tuo on se syy, miksi ei ole pystynyt luomaan ystävyyssuhteita, jos hän puhuu ihmisille noin, Antero totesi.

 

Paha virhe!

Henkka ja Julia etenivät suhteessaan nopeasti, sillä he muuttivat yhteen jo viikon deittailun jälkeen. Henkka kertoi aikovansa kihlata Julian Temptation Island suomen kuvausten jälkeen. Asian ääneen sanominen oli Anteron mielestä pahin mahdollinen virhe.

- Kun ihminen sanoo aikovansa tehdä jotain suurta parisuhteensa eteenpäin viemiseksi Temptation Islandin jälkeen, tarkoittaa se sitä, että kaikki menee aivan päin v**tua, Antero täräytti.

Jonna tiesi omakohtaisesti asian olevan juuri näin. Hän testasi omaa parisuhdettaan Temptation Islandin viime kaudella, eikä lopputulos ollut hyvä.

- Meidänkin piti muuttaa Jussin kanssa yhteen kuvausten jälkeen, Jonna naureskeli.

 

Yhteistyössä Naughty BRGR:n ja Foodoran kanssa

TIS-Iltarovion yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Koodilla ILTAROVIO Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.