fbq
Telkkari
08.03.2021 13:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Ville-Pekka ja Anna
Temptation Island -Annan ja Ville-Pekan seksijärjestely puhuttaa - V-P kuskaa rakastaan seksitreffeille: TIS-Jonnalta tiukka kommentti!
Telkkari
08.03.2021 13:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testaavien Annan ja Ville-Pekan seksielämän puiminen herätti keskustelua TIS-Iltaroviossa.

Anna on kertonut Temptation Island Suomessa, että hän ei saa tyydytystä hänen ja Ville-Pekan seksielämästä. Anna on ollut erittäin avoin asian suhteen ja kertonut asioista sinkkumiehistä.

- Kun seksi ei kohtaa.. Meillä on kahdestaan hyvää seksiä. Miten sen sanoisi… Nautin siitä, mutta ei se tyydytä minua kokonaan, Anna kertoi eräissä bileissä.

Ville-Pekka ei ole halunnut avata hänen ja Annan seksielämään liittyviä asioita miesten villassa, mutta Annan puheiden jälkeen hänelle ei ole jäänyt vaihtoehtoja. Asia herätti keskustelua TIS-Iltaroviossa, jossa Jonna Paakkinen ja Antero Alhonen kokivat Ville-Pekan tunteneen aiheen epämiellyttäväksi.

- Ville-Pekka sanoi iltanuotiolla, ettei hän ole puhunut noista asioista, koska hän ei tunne sinkkunaisia ja muita varattuja miehiä tarpeeksi hyvin. Anna sen sijaan on antanut palaa, Jonna totesi.

Lue myös: "Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…”

Anteron mielestä Annan jatkuva tarve puhua seksistä on käymässä tylsäksi.

- Kaikista odotuksista huolimatta Anna on huomattavasti tylsempi kuin olin ajatellut. 

- Eikö hänellä ole mitään muuta puhuttavaa kuin seksi!? Minua ärsytti katsoa treffejä, kun hän puhui Majurille pelkästään seksistä, Jonna komppasi.

 

Seksijärjestely puhuttaa

Anna on kertonut ohjelmassa, että hän käy hakemassa seksuaalista tyydytystä muualta. Hän on kertonut Ville-Pekan kuskaavan häntä tapaamaan miehiä, joiden kanssa Anna on käynyt harrastamassa seksiä.

- Suostuisitko siihen, että sun kundikaverisi olisi sillä tavalla, että ”voitko heittää mut vaikka Etelä-Haagaan, käyn painamassa yhtä mimmiä siellä. Laitan viestiä sitten, kun alan olla loppusuoralla”, Antero kysyi Jonnalta.

- Heittäisin hänet ikkunasta. Onhan toki erilaisia parisuhteita, mutta eikö ole muita järjestelyjä kuin se, että haluat kaiken tai eroat? En ymmärrä tuota, Jonna sanoi.

Antero pohti, onko Anna antanut Ville-Pekalle mahdollisuutta seksuaalisten tarpeiden toteuttamisen suhteen. Jonna pohti samaa asiaa.

- Mikseivät he kehitä sitä juttua?! Parisuhde on myös sitä varten, että kehitetään toisiaan, hän totesi.

 

YHTEISTYÖSSÄ NAUGHTY BRGR:N JA FOODORAN KANSSA

TIS-Iltarovion yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Koodilla ILTAROVIO Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.