fbqVain Seiskassa! Sedu Koskinen kuvasi videoita Big Brotherin hotellikaranteenissa – kommentoi tuottajien puheita: ”Varmaan palturiakin puolet” | Seiska
Sedu Koskinen

Vain Seiskassa! Sedu Koskinen kuvasi videoita Big Brotherin hotellikaranteenissa – kommentoi tuottajien puheita: ”Varmaan palturiakin puolet”

Telkkari | 04.05.2021 19:01

Ex-ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, asteli viime sunnuntaina muiden julkkisasukkaiden kanssa Big Brother -taloon.

Ennen taloon menemistä Sedu oli karanteenissa hotellissa ja nauhoitti videoita, jotka hän antoi Seiskan julkaistavaksi.

 – Se on hyvä ja mielenkiitoinen kokeilu tuo hotellikaranteeni, Sedu puhelee videolla.

Lue myös: Musiikkiuraa luova Sedu Koskinen itsevarmana Big Brother -taloon: ”Olen tottunut olemaan jopa p**kan hajussa”

 

”Tuottajat varmaan puhuneet palturia”

Videoissa Sedu avautuu ajatuksistaan ennen taloon menoa. Lisäksi mies kertoo fiiliksistään, miltä viikon hotellikaranteeni sujuu ja millaisia ajatuksia herää, kun hän joutuu viettämään aikaa itsekseen hotellihuoneessa viikon verran. 

Sedu avaa myös hieman odotuksiaan talon muista asukkaista. 

– Kuulin, että taloon tulee hyvää porukkaa. Kovasti ohjelman tuottajat ovat kehuneet ja varmaan puhuneet palturiakin puolet, mutta pakkohan se on kokeilla. Tässä iässä ei ole enää mitään hävittävää, Sedu kujeilee videolla.

Katso myös: Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Julkkisten tähdittämässä Big Brotherissa nähdään tänään kauden ensimmäinen pudotus. Suora lähetys alkaa Nelosella klo 21.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!