Katso videot!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Uutiset | 03.12.2020 16:47

Legendaarinen ravintolamoguli Seppo "Sedu" Koskinen, 63, yllätti viime viikolla kaikki ilmoittamalla, että hän aloittaa laulu-uran ja julkaisee ensimmäisen oman kappaleensa.

Nyt, noin viikkoa myöhemmin, Sedun debyyttisingle Minä muistan sinut aina on purkissa ja myös kappaleen musiikkivideo on jo valmis. Seiska saa kunnian julkaista taiteilijanimellä Zedu De Luca esiintyvän laulajan ensimmäisen musiikkivideon yksinoikeudella.

Minä muistan sinut aina -biisin takana on Sedun hyvä ystävä, suosittu laulajatähti Tauski Peltonen, joka on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen sekä vastannut kappaleen tuotannosta.

Lue myös: Mitä ihmettä? Sedu Koskinen julkaisee oman biisin - "Tauski tekee minusta tähden!"

"Tunteet myllertävät"

Seiska tavoitti Sedun eli Zedu De Lucan puhelimitse juuri ennen kappaleen ja musiikkivideon julkaisua.

- Onhan tämä jännää, Sedu saa sanotuksi ensin.

- Pari kuukautta sitten juttelin Ile Vainion kanssa, että lähtisikö hän tekemään mulle biisiä, mutta Ilellä ei ollut tuolloin aikaa. Hieman myöhemmin Tauski kuuli sitten mun laulavan Onni Sarmasteen synttärijuhlilla ja tuli sanomaan, että hänellä olisi yksi biisi takataskussa. Lähdimme muokkaamaan sitä yhdessä minun näköisekseni, ja tuollainen siitä nyt tuli! Täytyy olla tyytyväinen, Sedu tunnusti.

Lue myös: Sedu Koskisen jymyuutinen: vaihtaa nimensä Zedu De Lucaksi! Paljastaa erikoisen tarinan uuden nimen takana

Kappale äänitettiin studiossa viime viikolla ja kappaleen musiikkivideo kuvattiin tällä viikolla.

- En olisi edes kuukausi sitten uskonut, että tällaista päivää tulee, että minä julkaisen itse laulamani kappaleen. On tämä uskomattoman jännää! Tunteet myllertävät. Saa nähdä, miten ihmiset ottavat biisini vastaan.

Sedu Koskinen
Sedua on tähän asti kuultu vain karaokelavoilla. Kuvassa Sedu laulaa Andy McCoyn kanssa.

Sedu kiittelee Tauskia hyvästä työstä kappaletta tehdessä.

- Tauski on ystäväni ja todella hyvä ammattilainen. Hän on vastannut laadusta ja tekniikasta biisiä tehdessä.

Seuraavaksi joululevy?

Sedulla eli Zedu De Lucalla on jo suunnitelma valmiina, mikäli kappale ottaa tulta alleen ja saavuttaa menestystä.

- Meillä on Tauskin kanssa jo toinen biisikin mielessä, jos tuo biisi saavuttaa kiinnostusta. Joululevyäkin on mietitty. Toki aikataulu siinä olisi pikainen, mutta ihan mahdollista se on.

Sedun viime viikot ovat olleet haastavia, kun hän joutui perumaan tulevalle viikonlopulle suunnitteilla olleet megabileensä. Minä muistan sinut aina -kappalekin oli äänitetty ja tehty Zedulin Come Back -juhlia varten, mutta nyt kyseiset bileet siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

- Saa nähdä, milloin ne onnistuvat. Ehkä uutenavuotena, ehkä myöhemmin. Tässä viime aikoina elämässä on ollut melkoisen paljon turbulenssia.

Lue lisää: Nyt riitti naljailu megabileistä - Sedu Koskinen teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksista!

Tauski on tehnyt Sedun debyyttisinglen.
Tauski on tehnyt Sedun debyyttisinglen.

Laulun takana olevalla Tauskilla on suojatistaan pelkkää hyvää sanottavaa. Tausko uskoo lujasti, että kappale tulee keräämään ihastusta.

- Sedu Koskinen tunnetaan ehkä piinkovana liikemiehenä, mutta tämä kappale näyttää ihmisille Sedusta varmasti sen toisen puolen. Sedussa asuu herkkä ja tunteellinen taiteilijapersoona, joka osaa laulaa, Tauski kuvailee.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Täällä syntyi Kummelit! Heikki Silvennoinen kulttisarjan kotinurkilla – katso video!

Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”

Katso video!

Yllätysduo! Euroviisulegenda Johnny Logan esiintyy tänään Suomessa Idolsista tutun Janniken kanssa: ”Meillä klikkasi heti” - video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!