Niko Saarinen ja Arttu Harkki

Vähättelyä ja erikoisia kommentteja! Niko Saarinen kommentoi Arttu Harkin käytöstä Selviytyjien kuvauksissa: "Tilanne nostatti karvat pystyyn"

Telkkari | 30.03.2021 16:01

Niko Saarisen juontamassa Seiskan Heimoneuvostossa katsojat saivat lähettää hänelle kysymyksiä suosikkiohjelmasta ja sen tekemisestä. 

Yksi kysymyksistä liittyi viime lauantain jaksossa pelistä pudonneen Arttu Harkin homokommenttiin, jonka hän heitti Vaanien leiriläisten ruokailutuokion aikana. 

- En kai ehkä osannut ottaa sitä niin itseeni. Aika usein kuulen vähättelyä itseni suhteen. Aika usein minut jaotellaan naisten porukkaan, koska ole homo. Valitettavan usein heteromiehet tekevät sen, ja olen tottunut siihen, Niko kertoi.

Lue myös: Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Niko kertoi, ettei hän rekisteröinyt Artun heittoa kuvauksissa, mutta hän kuuli sen televisiossa esitetyssä jaksossa.

- En usko, että se oli mitenkään minuun liitoksissa. Kuten varmasti on käynyt selväksi, Artun vähättelevä asenne minua kohtaan, että Niko, olet heikko, olet p**ka… Mene tuohon, koska siinä ei tarvita voimaa eikä oikein järkeäkään… Ole paikassa A, koska sillä ei ole mitään virkaa… Kilpailutilanteissa tuollainen tilanne nostatti karvat pystyyn. Tuli olo, että haluan näyttää selviytyväni ja voivani voittaa Selviytyjät Suomen ihan samalla tavalla kuin Arttu tai kuka tahansa muukin. Ei se ole sidoksissa ”heikkouteeni”.

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!