Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Telkkari | 24.03.2021 16:33

Niko Saarinen on ruotinut Selviytyjät Suomen tapahtumia Seiskan Heimoneuvostossa ja useamman viikon ajan. Nyt katsojat saivat lähettää Nikolle kysymyksiä ohjelmasta ja sen tekemisestä, eivätkä ihmiset päästäneet maamme tosi-tv-kuningasta helpolla.

- Oliko siellä seksiä tai ihastumisia? eräs katsoja kysyi.

Niko ei kainostellut kysymystä, vaan hän alkoi pohtia asiaa.

- Luonnollisesti en voi tietää kaikkea mitä saarella on tapahtunut, ketkä ovat tehneet siellä mitäkin. Jotkut ovat siellä niin pitkiä aikoja pois, että kaikki olisi mahdollista. Epäilen, että kukaan ei pannut siellä – ainakaan minun korviini ei ole kantautunut, Niko sanoo.

- Totta kai, kun ollaan tuollaisessa pienessä porukassa tiiviisti, niin kyllä siellä ehkä vähän saattaa tulla ihastumisia, ja joistain ihmisistä tulee tärkeämpiä kuin toisista. Sitten on vaikeaa hahmottaa, onko se ihastumista, kaveruutta vai jotain muuta. Mutta kyllä siellä herää erilaisia…tunteita, hän jatkaa ja naurahtaa.

Lue myös: Kimmo Vehviläinen ajautui rajuun sanasotaan somevaikuttajan kanssa – rikkoi hiljaisuuden Aki Mannisen kohusta: ”Ei Akilla ole valtaa mihinkään – Akin elämässä naisilla on kaikki valta!”

- Tuliko sulla kenenkään kanssa mitään juttua? kameran takaa kysytään.

- Hei, nyt veikkaan, että tuo kysymys ei ollut keneltäkään katsojalta. Mutta joo, kyllä mä tykkäsin joistain ihmisistä enemmän kuin toisista. Tämä kysymys ei voi jatkua enää, Niko naureskelee.
 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Katso video!

Vuosi sitten saatu diagnoosi muutti Virpi Kätkän ruokavalion: ”Suorastaan pelkäsin kokeilla itselleni sopivia ruokia”

Katso video!

Hampaiden pesukin oli liikaa! Uupumus kaatoi Juhani Tammisen salakavalasti – vaimo kiskaisi kiekkoleijonan pois pimeydestä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!