fbq
Telkkari
15.12.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Perttu Sirviö
Tv-tähti Perttu Sirviö pakeni arkea viidakkoon - ryhtyy myymään ämpäreitä
Telkkari
15.12.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Suomen ensimmäinen Big Brother -voittaja ja sittemmin televisiosta tuttu remonttipiiskuri sekä Kiinan-matkaaja Perttu Sirviö on yksi Olen julkkis…Päästäkää minut pois! -uutuusohjelman tähdistä.

Sarjassa 15 suomalaisjulkkista lähtee Argentiinaan viidakkoon kisaamaan palkintorahoista valitsemalleen hyväntekeväisyys kohteelle. 

Perttu ei epäröinyt hetkeäkään osallistua hyväntekeväisyyskisaan.

- On ihan pysäyttävä mahdollisuus, kun saa lähteä sademetsään seikkailemaan ja asumaan. Sanoin välittömästi, että mukana ollaan! Tällaista tilaisuutta ei montaa kertaa saa.

- Lähdin myös omaa arkeani karkuun. Kun tiesin, että minulta otetaan kaikki älylaitteet pois, ajattelin pystyväni miettimään maailmaa eri kantilta. Voin sanoa, että niin siinä kävi! Tuli katsottua eri perspektiivistä, kun ajatteli omilla aivoilla ilman häiriötekijöitä.

Lue myös: Tässä ovat Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kisaajat

ÄMPÄRIBISNES KÄYNTIIN

Olo vailla läppäriä ja puhelinta oli Pertusta hienoa. Hän saikin kuvausmatkalta virtaa projekteihinsa – toisin sanoen ämpäribisneksiinsä.

- Minulla on Kiinassa tuotantolinja muovitehtaassa, jossa valmistamme suunnittelemiani Skaala-ämpäreitä. Ämpärimuotit ovat nyt valmiita, ja tehdaslinja odottaa siellä, että painamme poljinta.

Tähti sanoo kyhänneensä ämpärin prototyypin autotallissaan. Ensi vuonna kauppoihin saatavaa tuotetta on testattu viime keväästä asti, ja Perttu kehuu sen toimivan.

- Olen kemukseni pohjalta tehnyt parhaaksi havaitsemiani ominaisuuksia ämpäreihin.

Lue myös: Perttu Sirviöltä koominen kertomus: ”Lauri” olikin Renny Harlin! - "Kyllä siinä hetken mietti"

Perttu Sirviö
Perttu povaa tuotteesta hittiä, sillä suomalaisethan ovat tunnetusti ämpärirakasta porukkaa. - Minulla on niitä keltaisiakin, ja sekös sopisi Seiskan väreihin hyvin! remonttipiiskuri suitsuttaa.

KUIN BIG BROTHERISSA

Remontti- ja rakennusosaamisesta oli Pertun mukaan hyötyä uutuusohjelman kuvauksissa.

- Erittäinkin paljon hyötyä. Meillä oli siellä aikaa puuhastella, ja rakentamisestahan on aina hyötyä. Käykää ihmiset rakentamassa jotain – jos ette kotona, niin tehkää vaikka naapurille. Ottakaa saha käteen ja miettikää, miten asioita voi ratkaista.

Tosi-tv on tuttua puuhaa vuoden 2005 Big Brotherin voittaneelle tähdelle.

- Leirissä oli sama kamerajärjestelmä kuin BB-talossa, joten koko ajan kuvaavissa kameroissa ei ollut enää ihmeteltävää.

Viidakon armoilla Pertulla oli ikävä tyttäriään. Hän sai myös takaumia 16 vuotta sitten kuvattuun BB-tuotantokauteen.

- Ympärillä oli ihan uudet tyypit, ja olin hämmentynyt. On pakko sanoa, että tilanne oli vähän kuin BB-talossa. Ollaan yhdessä, tehdään tehtäviä ja kerätään rahaa!

Olen julkkis...Päästäkää minut pois! -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi alkaa MTV3:lla tammikuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »