fbq
Telkkari
15.12.2021 13:54
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Pasi Murto, Instagram
Heidi Sohlberg ja Esko Eerikäinen
Tässä ovat Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kisaajat
Telkkari
15.12.2021 13:54
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Pasi Murto, Instagram

Uutuussarja Olen julkkis...Päästäkää minut pois! pärähtää ruutuihin pitkän odotuksen jälkeen tammikuussa. MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nähtävä ohjelma onkin ollut spekulaatioiden kohteena erityisesti osallistujajoukkonsa takia.

Nyt huhuille voi kuitenkin laittaa stopin, sillä keskiviikkona (15.12.) sarjan lehdistötilaisuudessa tulevan tuotantokauden osanottajat paljastettiin kansalle Janne Katajan ja Aku Hirviniemen johdolla. Ystävykset tulevat juontamaan ohjeman yhdessä.

Lue myös: Ohhoh, seikkailurealityjen supersarja saapuu Suomeen – nyt julkkikset laitetaan koville!

– Sieltä löytyy ihmisiä joilla on historiaa, vaikkapa Seinäjoelta, jostain isosta tapahtumasta. Löytyy ihmisiä, jotka ovat edustaneet Suomea maailmalla. Siellä on palkittua suomalaista naiskauneutta. Siellä on todella todella yllättäviä nuoria nimiä, ja uskon, että mun tyttären ikäiset tulevat olemaan, että wau, millä olette noi saaneet tähän mukaan. Tosi laaja skaala, Janne Kataja kuvaili osallistujia MTV:n Uutisaamulle keskiviikkona.

Aku Hirviniemen mukaan ohjelmassa 15 julkisuudesta tuttua henkilöä laitetaan keskelle Argentiinan viidakkoa kisaamaan yhdessä hyväntekeväisyyspotin eteen.

Kisaajina nähdään radiojuontaja ja Scandinavian Hunks -tanssija Esko Eerikäinen, ensimmäisen Big Brother Suomi -kauden voittaja ja remonttimiehenä kunnostautunut Perttu Sirviö, iskelmälaulaja Anna Hanski, Love Island -ohjelmasta tutuksi tullut ja Sara Chafakin poikaystävänä kunnostautunut Jeffrey Lawman, räppäri Sini Sabotage, vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattila, sometähti ja Voice of Finland -kisaaja Nuppu Oinas, tubettaja Jaakko Parkkali, jääkiekkovalmentaja Sakari "Sakke" Pietilä, Suurlähettiläät-yhtyen keulahahmo Jussu Pöyhönen, näyttelijä ja jumppaohjaaja Kerttu Rissanen, sometähti ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, näyttelijä ja kasvisruokaravintolayrittäjä Satu Silvo, Masked Singer ja Fort Boyard -ohjelmiin osallistunut ex-missi Heidi Sohlberg sekä ulkoministeri Pekka Haaviston puoliso ja kampaaja Antonio Flores.

Yksi uutuussarjan kisaajista on vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg.
Yksi uutuussarjan kisaajista on vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg.

 

Love Island -ohjelmasta tuttu Jeffrey seurustelee vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafakin kanssa.
Love Island -ohjelmasta tuttu Jeffrey seurustelee vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafakin kanssa.

 

Sara loisti poissaolollaan

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti tekemisiään päivittävä ex-missi Sara Sieppi vietti syksyllä hiljaiseloa. Kaunottaren poissaolo huomattiinkin keskustelupalstoilla nopeasti, ja huhumylly jauhoi juttua siitä, miten Sara tulisi varmuudella osallistumaan tulevan ohjelman ensimmäiselle kaudelle.

Sara herätti keskiviikkoisessa tiedotustilaisuudessa huomiota, sillä hän oli ainoa kisan osallistujista, joka ei saapunut paikalle haastateltavaksi. Sara oli vedonnut sairastuneensa flunssaan, joten tilaisuus oli jätettävä tämän vuoksi väliin.

Lue myös: Herra mun vereni! Sara Sieppi pysättää laittoman pienessä pikkujoulumekossa - Esko Eerikäinen ilmaisee mielipiteensä

Sara päivitti marraskuussa kuvan kesäisistä maisemista, mutta ei paljastanut julkaisunsa yhteydessä, minnepäin maailmaa sometähti oli tuolloin matkustanut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »