fbq
Telkkari
16.09.2021 12:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV
Love Island
Odotettu ja mullistava käänne tapahtuu vihdoin Love Islandissa: tällainen on poikamiesleiri – varo juonipaljastuksia!
Telkkari
16.09.2021 12:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV

Love Island Suomessa nähdään tänä iltana (16.) esitettävässä jaksossa kauden mullistavin käänne, jonka seurauksena vanhat parit saattavat hyvinkin vaihtua perin pohjin. Juttu sisältää juonipaljastuksia!
 

Love Island

KAKSI UUTTA MIESTÄ

Rakkauden saarella järjestetään poikamiesleiri, kun saaren kuusi miestä häipyvät pariksi päiväksi luonnonhelmaan ja jättävät naiset villalle. Telttamajoituksesta nauttivat miehet ovat autuaan tietämättömiä siitä, että naisia pelmahtaa tervehtimään kaksi täysin uutta komistusta. Seiska soitti parivaljakolle kyselläkseen, mitä nämä kaksi ovat miehiään.

Lue lisää: Nyt puhuu ohjaaja! Nähdäänkö Love Islandin uudella kaudella casa amor?

Ranskalaistaustainen Mark, 22, saapuu saarelle sinisine silmineen ja seksikkään aksentin kera. Rakkauden löytämisen lisäksi hurmuri toivoo toistakin asiaa matkaltaan.

- Olen asunut valtaosan elämästäni Ranskassa, joten otan saarelle menemisen haasteena. Pääsen suomenkieliseen kuplaan, joten uskon kielitaitoni vahvistuvan saarella ja samalla tutustun uusiin ihmisiin.

Mark kertoo olevansa romantikko, ja hän tykkää pitää huolta suhteesta. Mies sanoo parhaiksi puolikseen luonteensa lisäksi silmät, kropan ja huulet.

- Otan muut aina huomioon, ja laitan toiset itseni edelle. Keskustelen myös todella avoimesti elämästäni. Olen kiltti ja kohtelias, hän kuvailee.

Miehellä on tähtäimessään peräti kolme naista: Emilia, Salli ja Niina.

Lue lisää: Toimittajan kommentti: Helle ja korona haasteena Love Island Suomessa

LIS-Markus
Markilla on judossa musta vyö. Hän työskentelee tällä hetkellä uimavalvojana.

Toinen villaan asteleva hahmo on Jaro, 25, joka on menestynyt motocrossissa. Aktiivinen mies pelaa vapaa-ajallaan jääkiekkoa ja pallopelejä, ja työkseen hän tekee projekti-insinöörin hommia tekniikan alalla. 

- Lähden hakemaan villalta parisuhdetta ja mieleenpainuvaa kokemusta. Saaren naisista minua kiehtoo eniten Rosa, Jaro paljastaa.

Selkeää taktiikkaa saaren naisten hurmaamiseen Jarolla ei ole etukäteen mietittynä.

- Jos on jotain vinkkiä antaa, niin heitä ihmeessä! hän haastaa.

Luonteeltaan Jaro kuvailee olevansa lempeä ja huomaavainen. Ulkokuoren alla piilee kuitenkin jämäkkyyttä. Parhaaksi piirteekseen ulkonäöllisesti hän mainitsee partansa.

- Siitä olen saanut eniten kehuja.

LIS-Jaro
Jaro on kotoisin Kuopiosta, ja hän toivoo tulevalta kumppaniltaan päämäärätietoisuutta.

Lue lisää: Tiesitkö? Näin Veronica Verho saa ajan kulumaan matkatessaan Love Islandin kuvauksiin - Seiska vieraili kulisseissa

Uusien saarelaisten saapuminen osuu oivaan ajankohtaan, sillä katsojat ovat kuumeisesti himoinneet vipinää villalle. 

Tällä hetkellä villalla lemmenliekkiään vaikuttavat virittelevän ainakin Kimi ja Rosa F., kun taas Niina ja Muhamed junnaavat paikoillaan. Lisäksi Kreten ja Nicon kinastelu on kirvoittanut keskustelua fanien keskuudessa. Vahvana parina pidetty Salli ja Eeli puolestaan ovat puntaroineet, millä tavalla suhde etenee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »