fbqTodellinen yllätyskäänne Selviytyjissä: tuplapudotus - joukkueet menivät uusiksi! | Seiska
Selviytyjät Suomi

Todellinen yllätyskäänne Selviytyjissä: tuplapudotus - joukkueet menivät uusiksi!

Telkkari | 19.09.2021 21:26

Illan Selviytyjät Suomi -jaksossa heimot sekoitettiin, ja jaksossa kaksi kilpailijaa passitettiin ulos saarelta. Lisäksi yksi kilpailija joutui kotimatkalle Hylättyjen saarelta.

Ennen koskemattomuuskilpailua juontaja Juuso Mäkilähde yllätti heimot odottamattomalla käänteellä.

– Ennen kuin kisataan, heimojen vanhimmat ottakaa heimolippunne ja siirtykää toiselle puolelle. On tullut aika sekoittaa heimot. Lauri ja Eija – te olette heimojenne kapteenit, ja teillä on valta valita heimonne jäsenet. Saatte keskustella valinnoista heimojäsenien kanssa, mutta sananne on laki, Juuso selosti.

Sekoituksen jälkeen Caletoniin kuuluvat Lauri Salovaaran lisäksi Eveliina Tistelgren, Heikki Sorsa, Tuuli Oikarinen, Sanna Pikkarainen ja Dani Lehtonen

Torridoon kuuluvat uuden jaon jälkeen Eija Kantolan lisäksi Helmeri Pirinen, Viki Eerikkälä, Shirly Karvinen, Bea Toivonen ja Paul Uotila

Juuso Mäkilähde kertoi osallistujille, että viimeiseksi valintatilanteessa jäänyt Jon Jon Geitel saa valita itselleen kaksintaisteluparin. Hermoja ja sorminäppäryyttä vaativan kaksintaistelun voittaja jatkaa kilpailua Caleton-heimossa. Häviäjän kilpailu päättyy. 

Jon Jon valitsi taisteluparikseen Danin. Jon Jon aloitti Huojuva torni -nimellä tunnetun pelin tärisevin käsin, mutta onnistuu lopulta voittamaan tiukan kilpailun. Dani oli neljäs kilpailija, joka poistettiin saarelta. Danin poistuttua alkoi varsinainen koskemattomuuskilpailu, jossa joukkueet kuljettivat palapelin palaa esteiden yli. Torrido hävisi kilpailun. He joutuivat äänestämään yhden kilpailijan ulos heimoneuvostossa.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen rakkaustilitys: Pakkoero Evestä ahdisti!

 

Tunteet nousevat pintaan

Torridon heimossa Paul ja Eija tiesivät olevansa liipaisimella, ja he etsivät sinnikkäästi koskemattomuusamulettia. Ennen heimoneuvostoa he avautuivat toisilleen. Kummankin silmäkulmat kostuivat, koska he eivät halunneet äänestää toisiaan. 

Heimoneuvostossa putoajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Paul sai ratkaisevat äänet ja hänet äänestettiin pois. Häntä odotti tervetuloviesti Hylättyjen saarelle.

– Päällimmäisenä ajatuksenani on toivon kipinä ja koston himo. Meille jaellaan toivon rippeitä, mutta aion pitää kynsin ja hampain kiinni tästä paikasta, Paul totesi.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Seuraavan viikon jakso katsottavissa etukäteen Ruutu+-palvelussa.

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!