fbqSelviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen rakkaustilitys: Pakkoero Evestä ahdisti! | Seiska
Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen

Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen rakkaustilitys: Pakkoero Evestä ahdisti!

Kotimaa | 16.09.2021 07:05

Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen, 30, kilpailee parhaillaan Nelosella pyörivässä Selviytyjät Suomi -kisassa.

Daniel on asunut jo kolmisen vuotta Espanjan Aurinkorannikolla kihlattunsa Eveliina Uosukaisen, 26, kanssa. Avopari tapasi aikoinaan Temptation Island -tosi-tv-sarjan kuvauksissa.

– Olin yksi sinkuista. Menin sitten yksiin kotibileisiin kuvausten jälkeen, ja siellä tapasin Danielin. Siitä on nyt viisi ja puoli vuotta, Eve laskee.

Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen ovat seurustelleet reilut viisi vuotta. Kihlapari asuu Espanjan Aurinkorannikolla. – Rakastan Eveä yli kaiken, Bile-Danina tunnettu mediamies hehkuttaa.
Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen ovat seurustelleet reilut viisi vuotta. Kihlapari asuu Espanjan Aurinkorannikolla. – Rakastan Eveä yli kaiken, Bile-Danina tunnettu mediamies hehkuttaa.

Lue myös: Temptation Islandista tuttu Eveliina Uosukainen julkaisi rohkeita kuvia: poseeraa ilman yläosaa - kuvat!

Selviytyjiä Dani myöntää jännittäneensä.

– Seikkailuni alkoi jo puolitoista kuukautta ennen Karibian-kuvauksia hotellikaranteenilla, lääkärintarkastuksilla ja koronatesteillä. Koko kokemuksessa rankinta oli olla erossa Evestä. Minulle oli kerrassaan luonnotonta olla viikkokausia poissa kultani kainalosta. Se ahdisti.

Lue myös: Vertailussa Temptation Island ja Selviytyjät - Tosi-tv-konkari Daniel "Bile-Dani" Lehtonen: "Toisessa pokataan naisia, toisessa etsitään safkaa!"

Dani sanoo, etteivät Karibian maisemat häntä sekoittaneet.

– Muut taisivat niistä häkeltyä, mutta minulle hiekka ja meri ovat tuttuja elementtejä. Selviytyjät on mielenkiintoinen, henkistä ja fyysistä voimaa koetteleva ponnistus. Siinä joutuu pelaamaan montaa peliä yhtä aikaa, ja pää on koetuksella.

Lue lisää Danin ja Even suhteesta Seiska Klubista!

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!