fbqTelevisiossa romahtanut BB-Katja rikkoi hiljaisuuden – tästä syystä vehtasi Pekan kanssa | Seiska
BB-Katja

Televisiossa romahtanut BB-Katja rikkoi hiljaisuuden – tästä syystä vehtasi Pekan kanssa

Telkkari | 15.10.2021 07:33

Big Brother -talosta viime sunnuntaina (10.10.) häädetty Katja lyyhistyi lattialle asteltuaan ulos talosta. Putoaminen oli kilpailijalle suuri pettymys. Katjan vointi on sittemmin huolestuttanut tv-katsojia, sillä Katja ei ole antanut haastattelua edes BB-tuotannon kautta.

Lue myösPutoamisestaan musertunut BB-Katja ei osallistu maanantai-illan suoraan Big Brother-lähetykseen!

Nyt Katja on kirjoittanut pitkän päivityksen BB-matkansa kiemuroista Facebookin Big Brother Suomi 2021 official fanpage -ryhmässä. Hän otaksuu, että putosi kisasta, koska katsojat pitivät häntä tylsänä.


– Olin liikaa Pekan kanssa. Itkin liikaa. Otin häätötilanteet liian raskaasti ja en heittäytynyt tarpeeksi, Katja pohtii syitä häätöönsä.

Katja on sitä mieltä, että katsojat ovat ymmärtäneet hänet väärin etenkin suhteessa BB-Pekkaan, jonka kanssa Katja lähentyi talossa.

– Moni on nähnyt asian niin, että olen ollut Pekalle riippakivi ja roikkunut hänessä väkisin kiinni kuin iilimato, Katja kirjoittaa.

Katja taustoittaa olleensa tietoinen siitä, ettei Pekka halua parisuhdetta eikä minkäänlaista BB-talon ulkopuolelle ulottuvaa juttua.

– Aivan Pekka-jutun alussa pohdin asian itsekseni läpi ja päätin, että haluan silti lähteä hommaan mukaan, vaikka siitä ei BB-romanssia vakavampaa tulekaan – ja tuskin itsekään haluaisin, että tulisi. Tykkäsin Pekasta ihmisenä ja miehenä ja viihdyin hyvin hänen seurassaan ja lähellään. Talon arkeen läheisyys oli tervetullutta, joten miksi kieltäytyä.

Katja otaksuu, että ihmiset ovat saaneet hänestä väärän kuvan koostelähetysten vuoksi.

– Omasta mielestäni olin loppujen lopuksi hyvin vähän pelkästään Pekan kanssa, vaikka kuulemma koosteiden perusteella en ole juuri muuta tehnyt kuin lahnaillut Pekan rekvisiittana.

BB-Katja
Katja vakuuttaa tehneensä BB-talossa muutakin kuin kiehnänneensä Pekan kainalossa.

Itku pitkästä ilosta

Katja kertoo olevansa itkuherkkä ja asioihin tunteella suhtautuva ihminen.

– Itkemiseni ei siis tarkoita sitä, että olen henkisesti aivan romuna, hän painottaa.

Ihmetystä katsojissa herätti se, että ketään Katjan läheisistä ei ollut paikalla häätölähetyksessä. Oulussa asuva Katja kertoo, ettei kutsunut läheisiään Helsinkiin pitkän välimatkan takia. BB-tuotannon somehaastatteluun hän ei osallistunut itkukohtauksiensa vuoksi.

Lue myös: Big Brother Suomessa dramaattinen häätö – Katja ei peitellyt tunteitaan: ”Lähdön tapa tuntui erityisen pahalta"

– BB-tuotannolta olen saanut kyllä tukea enemmän kuin riittävästi, ja siitä olen kiitollinen. Tuki on ollut tarpeen, sillä pettymys oli valtava ja tyhjyyden tunne iski, kun tähänastisen elämäni parhaat viisi viikkoa olivat ohi.

Katja on yllättynyt siitä, miten paljon somevihaa hän on saanut osakseen Big Brother -taipaleensa takia.

– On kylläkin kiinnostavaa, että olen somen mielestä ollut sekä turha tapetti että suunnattoman ärsyttävä – saavutus sinänsä, että voi olla molempia yhtä aikaa.

Hän peräänkuuluttaa someöyhöttäjiltä käytöstapoja BB-kisaajia kohtaan.

Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!