fbq
Telkkari
31.03.2021 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Niko Saarinen
”Tehän ette näe jaksoista kaikkia kohtia” - Niko Saarinen vastaa Selviytyjät Suomen aiheuttamaan Arttu Harkki -somekritiikkiin
Telkkari
31.03.2021 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Selviytyjät Suomi -ohjelman viime lauantainen jakso on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa. Vaanien heimo äänesti Arttu Harkin ulos, ja äänestyksessä Niko Saarinen ei peitellyt halunneensa Artun ulos kilpailusta.

Jodelissa on spekuloitu, miksi Niko on niin katkera Artulle.

- Missään kohtaa minulla ei ole Arttua kohtaan vihaa tai katkeruutta! Mistä olisin katkera, koska minä olin henkilö, joka pystyi pelaamaan Artun pois, Niko sanoi Seiskan Heimoneuvostossa.

Lue myös: Vähättelyä ja erikoisia kommentteja! Niko Saarinen kommentoi Arttu Harkin käytöstä Selviytyjien kuvauksissa: "Tilanne nostatti karvat pystyyn"

Nikon mukaan hänen ja Artun kemiat eivät yksinkertaisesti toimineet.

- Se, miksi meidän kemiamme eivät kohdanneet, on se, että usein varsinkin tosi-tv-sarjojen kuvauksissa minut koetaan ”heikkona” pelaajana. Minua katsotaan alaspäin, koska olen Niko Saarinen. Olin havaitsevinani tällaista toimintaa Artulta. Ajattelin, että Arttu ajattelee koko ajan minun olevan heikko. Että ”ääh, Niko ja tytöt”. Tällaista asetelmaa siinä hieman oli. Arttu loi negatiivista ilmapiiriä, mitä tuli kilpailuihin. 

Niko muistutti katsojia siitä, että lauantaisin nähtävät jaksot eivät ole koko totuus.

- Tehän ette näe jaksoista kaikkia kohtia. Moni ihminen myös ”roolitetaan” ohjelmaan eri tavoin. Esimerkiksi Arttu näytettiin tekevänä ja aikaansaavana ihmisenä. En missään nimessä vihaa Arttua. Meillä vaan kemia ei pelannut. Meillä oli monta hauskaa hetkeä. Juttelimme nuotion äärellä, eikä se näkynyt ikinä missään. Meillä ei ollut mitään riitaa kuvauksissa. 

 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »