fbq
Telkkari
10.11.2021 20:34
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Harri Moisio
Spekulaatioille loppu! Harri Moisio paljastaa osuutensa Haluatko miljonääriksi -ohjelman uudella kaudella: "Olen hyvin otettu..."
Telkkari
10.11.2021 20:34
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, 43, paljasti syyskuussa yllättäen, ettei enää juonna huippusuosittua Haluatko miljonääriksi -ohjelmaa. Visailuohjelman uutta kautta ryhdytään kuvaamaan joulukuun aikana.

Lue myös: Mitä?! Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös - jättää Haluatko miljonääriksi -ohjelman: "Iso ja nöyrä kiitos kaikille"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

 

Jaajon ylläripaljastuksen jälkeen pyörähti huhumylly ylikierroksille, ja sosiaalisessa mediassa fanit ryhtyivät kannustamaan suosikkejaan ohjelman seuraavaksi juontajaksi.

Yksi kansan huulille nousseista nimistä on radiojuontaja ja Temptation Island Extra -ohjelman analyysisetänä tunnettu Harri Moisio, 48.

Kuullut huhuista

Seiskan tapaama Harri leikkaa faktan sapelilla siivet huhuilta.

– Minua ei ole pyydetty ohjelman juontajaksi, eikä kukaan ole minuun tällaisesta yhteyttä ottanut, Harri vastaa yksiselitteisesti.

– Olen kyllä kuullut, että Jodelissa asiaa on spekuloitu. Olen hyvin otettu, mutta joudun ikävä kyllä tuottamaan nyt pettymyksen, Harri nauraa.

Lue myös: Radiojuontaja Harri Moisio joutui vaihtamaan kaupunkia töiden perässä – ”Tuolloin minusta tuli myös viikonloppuisä”

 

Harri on niittänyt viime vuosien aikana suosiota radiojuontamisen ohella Temptation Island -ohjelmassa.
Harri on niittänyt viime vuosien aikana suosiota radiojuontamisen ohella Temptation Island -ohjelmassa.

 

Mobiilijuorusovellus Jodelissa on yhtä kaikki käyty kiivasta keskustelua Jaajon seuraajasta.

Somekansa onkin tuntunut harmistuvan jo etukäteen siitä, että ohjelman juontajaksi valitaan suurella todennäköisyydellä joku Suomen tämän hetken suosituimmista televisiojuontajista. Perusteluina keskustelijat ovat käyttäneet muun muassa kyllästymistään siihen, että viihdeohjelmissa käytetään vuodesta toiseen kanavien omimia vakikasvoja näiden kulahtamisesta huolimatta.

Spekulaatiolistalla ovat vilahdelleet niin Mikko Leppilampi, Heikki Paasonen kuin ohjelman alkuperäinen juontaja Lasse Lehtinen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »