fbqMitä?! Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös - jättää Haluatko miljonääriksi -ohjelman: "Iso ja nöyrä kiitos kaikille" | Seiska
Jaajo Linnonmaa Haluatko miljonääriksi

Mitä?! Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös - jättää Haluatko miljonääriksi -ohjelman: "Iso ja nöyrä kiitos kaikille"

Telkkari | 17.09.2021 10:45

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa, 43, jättäytyy pois Haluatko miljonääriksi -ohjelmasta.

Jaajo on toiminut ohjelman juontajana jo viiden vuoden ajan. Hän ilmoitti yllätyspäätöksestä Instagram-tilillään. 

- Kaikille Haluatko miljonääriksi -ohjelman faneille tiedoksi, että uudelle kaudelle on haku taas alkanut, mutta juontajan saappaisiin astuu uusi tyyppi.

Lue myös: Kääk! Sointu Borg paljastaa yllättäviä yksityiskohtia Jaajo Linnonmaasta: "Vastaa meikäläiselle aina puhelimeen lauseella..."

Jaajo muistelee ohjelman alkua lämmöllä ja toteaa sen olleen hänelle todella tärkeä.

- Miltsin juontajan hommaan hyppääminen oli mun uran kovin juttu aikoinaan ja omaa mieltä lämmitti suuresti, kun legendaarinen Lasse Lehtinen toivotti mulle tsemppiä pestiin, Jaajo totesi julkaisussaan. 

Suosikkijuontaja kertoo keskittyvänsä jatkossa Diili-ohjelmaan sekä muihin työprojekteihin. 

- Mä toivon myös uudelle juontajalle kaikkea hyvää, ja kun tiedän tyypin, niin uskon ohjelman olevan hyvissä käsissä. Mä keskityn nyt luotsaamaan Diiliä, joka on ehdottomasti lähempänä mun sydäntä, koska yrittäminen on se mun juttu. Lisäksi kahden tämän kokoisen ohjelman luotsaaminen radion, yritysten ja tietenkin sen tärkeimmän eli perheen lisäksi on aikataulullisesti mahdotonta.

Lue myös: Sointu Borgin ja Jaajo Linnonmaan jäätävät välit näkyvät Diili-firman dramaattisissa muutoksissa - Soinnun nimi poistettiin!

Jaajo kiitti kirjoituksessaan myös ohjelman katsojia, tekijöitä sekä kilpailijoita. 

- Iso ja nöyrä kiitos kaikille, jotka olette ohjelmaan osallistuneet tekijöinä tai kilpailijoina. Isoin kiitos tietenkin teille katsojille, jotka olette tsempanneet alusta asti ja tavatessa kertoneet, mitä ohjelma teille merkitsee. Mutta kuka sitä koskaan tietää, ehkä ”Loistavaa loistavaa lauantai-iltaa” kuullaan joskus vielä tulevaisuudessa, Jaajo päätti kirjoituksensa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!