Katso kuvat!
Sex and the city

Sinkkuelämää-paluusarjan kuvaukset ovat käynnistyneet - tältä sarjan kaunottaret näyttävät nykyään!

Telkkari | 13.07.2021 22:41

Rakastetun Sinkkuelämää-sarjan uuden, kymmenen jaksoa käsittävän jatkosarjan kuvaukset ovat käynnistyneet New Yorkissa. Sarja kantaa nimeä And Just Like That..., ja mukana nähdään telkkarista ja elokuvista tutut trendikkäät ystävykset.

Uutuussarja seuraa kaikkien tuntemasta HBO-sarjasta tuttua Sarah Jessica Parkerin, 56, näyttelemää Carrieta, Cynthia Nixonin, 55, esittämää Mirandaa sekä Kristin Davisin, 56, hahmoa Charlottea heidän etsiessään omia polkujaan elämän ja ystävyyden yhä mutkikkaammaksi käyvässä maailmassa ensin kolmekymppisinä ja nyt viisikymppisinä.

Neljän naisen tiiviistä koplasta Kim Cattrallin, 64, näyttelemää Samanthaa ei nähdä sarjassa, mikä ei tullut faneille yllätyksenä, sillä Kimi on vahvistanut kehnot välinsä muiden näyttelijöiden kanssa. Hän on avoimesti kertonut myös tunteneensa itsensä ulkopuoliseksi kuvauksissa.

Viimeisin Sinkkuelämää-sarjan jakso esitettiin televisiossa vuonna 2004. Tämän jälkeen nelikko teki vielä kaksi Sinkkuelämää-elokuvaa.

Lue myös: Rakastettu Sinkkuelämää-ohjelma tekee paluun - yksi suosikkihahmo jättäytyy pois sarjasta kohun seurauksena

Variety-lehden mukaan sarjassa nyt näyttelevä kolmikko tienaa jokaisesta 30 minuutin jaksosta yli miljoona dollaria, mikä vastaa yli 840 tuhatta euroa. Näyttelemisen lisäksi naiset ovat uudistetussa sarjassa myös tuottajina.

HBO julkaisi ensimmäisen otoksen kuvauksista. Kuvan perusteella näyttelijät ovat säilyneet uskomattoman nuorekkaina.

sinkkuelämää

Lisäksi paparazzit ovat hiippailleet kuvauspaikalla ja taltioineet materiaalia fanien iloksi.

sinkkuelämää
sinkkuelämää
sinkkuelämää
sinkkuelämää
sinkkuelämää

Sarjan tähän mennessä julkistettuihin näyttelijöihin lukeutuvat myös Sara Ramírez, Chris Noth (joka nähdään jälleen Mr. Bigin eli Kihon roolissa), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) ja Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Lue myös: Tämä suosikkihahmo tekee paluun uudistettuun Sinkkuelämää-sarjaan - tunnistaisitko enää näyttelijäkomistusta?

Sinkkuelämää
Kuvassa Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte), Sarah Jessica Parker (Carrie) ja Cynthia Nixon (Miranda) vuoden 2010 elokuvassa Sex and the City - Sinkkuelämää 2.

Lue myös: Ohhoh, nyt tulee pätäkkää! Sinkkuelämää-tähdet saavat lähes miljoona euroa jaksolta – nousevat parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukkoon

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja HBO
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!