fbq
Telkkari
12.01.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, YouTube
sarah cynthia ja kristin
Ohhoh, nyt tulee pätäkkää! Sinkkuelämää-tähdet saavat lähes miljoona euroa jaksolta – nousevat parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukkoon
Telkkari
12.01.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, YouTube

Rakastetun Sinkkuelämää-sarjan tähdet ovat kuittaamassa huomattavan tilin paluustaan supersarjaan. Variety-lehden mukaan Sarah Jessica Parker, 55, Cynthia Nixon, 54, ja Kristin Davis, 55, saavat yli miljoona dollaria joka jaksosta. Euroissa summa on yli 822 000. 

Miljoonan dollarin palkkataso vastaa kansainvälisten televisiotähtien korkeinta palkkausta. Saman tason summia suuren budjetin suoratoistopalvelusarjoista ovat tienanneet esimerkiksi Nicole Kidman, 53,  Jeff Bridges, 71, Sir Patrick Stewart, 80, Reese Witherspoon, 44, ja Kerry Washington, 43. Sinkkuelämää-sarjan tähdet ovat nousevat nyt heidän kanssaan samalle tasolle.

Lue myös: Rakastettu Sinkkuelämää-ohjelma palaa - yksi suosikkihahmo jättäytyy pois kohun seurauksena 

Näyttelemisen lisäksi kolmikko on uudistetussa sarjassa myös tuottajien roolissa. Sarjan tekeminen alkaa New Yorkissa loppukeväästä, ja se julkaistaan valmistuttuaan HBO:n suoratoistopalvelussa. 

Sinkkuelämää-sarjan alkuperäisistä päätähdistä Kim Catrall, 64, ei palaa sarjaan. 

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristen Davis on location for SEX AND THE CITY 2 Movie Shoot - TUE, Bergdorf Goodman, New York, NY September 8, 2009. Photo By: Lee/Everett Collection
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Kristen Davis SEX AND THE CITY 2 -elokuvan kuvauksissa New Yorkissa.

Suosittu sarja

Darren Star, 59, loi Sinkkuelämää-sarjan vuonna 1997, ja se perustuu Candace Bushnellin, 62, kirjaan Sex and the City. Sarjan ensi-ilta oli HBO-kanavalla 1998, ja newyorkilaisnaisten seikkailua jatkettiin kuuden tuotantokauden verran vuoteen 2004 asti. 

Lue myös: Jösses, mitä ökykorkkareita! Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker teki uuden aluevaltauksen – kuva! 

Vaikka sarjaa ei tehty vuoden 2004 jälkeen, tarinaa jatkettiin vuosikymmenen lopussa kahdella elokuvalla. Sex and the City – Sinkkuelämää julkaistiin vuonna 2008, ja sille tehtiin kakkososa vuonna 2010.

Sarjan pääroolia Carrieta näyttelevä Sarah Jessica Parker vihjaili vuonna 2011, että elokuvasarjaan tulisi vielä kolmaskin osa. Tuolloin näyttelijä sanoi, että kolmas osa oli jo kirjoitettu mutta ei tiennyt, milloin se tehtäisiin. 

Lähde: Variety

Tilaa Seiskan uutiskirje! »