fbq
Telkkari
11.01.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Sinkkuelämää
Rakastettu Sinkkuelämää-ohjelma tekee paluun - yksi suosikkihahmo jättäytyy pois sarjasta kohun seurauksena
Telkkari
11.01.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Rakastettu kulttisarja Sinkkuelämää tekee paluun uudistettuna versiona. 

Sarjan tähtinäyttelijät Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis vahvistivat ohjelman paluun julkaisemalla teaserin Instagram-tileillään.

Lyhyellä videolla nähdään runsaasti kuvituskuvaa kiireisestä New Yorkista. Videolla näkyy myös Sarah Jessica Parkerin Carrie-hahmon tietokone, jonka näytölle ilmestyy "And Just Like That..." -teksti, joka on sarjan uusi nimi. Sarjan alkuperäinen nimi englanniksi on Sex And The City.

Sarjan yksi rakastetuimmista hahmoista, Kim Cattrallin näyttelemä Samantha ei ole mukana sarjassa.

- En voinut olla ihmettelemättä, missä he ovat nyt? Sarah kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna. 

Sarjan tuotanto alkaa keväällä, ja se julkaistaan HBO:n suoratoistopalvelussa. 

- Sarjasta tehdään 10 jaksoa, jotka ovat pituudeltaan noin 30 minuuttia. Jaksoissa seurataan viisikymppisten Carrien, Mirandan ja Charlotten elämää, HBO:n tiedotteessa kerrotaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Eripuraa kulissien takana

Suosikkisarjasta tehtiin myös kaksi elokuvaa, Sex and the City - Sinkkuelämää  (2008) ja Sex and the City - Sinkkuelämää 2 (2010). Viime vuosina on paljastunut, että kulttisarjan näyttelijöiden välit ovat olleet kuvausten aikana suorastaan hyytävät. 

Näyttelijöiden huonoista väleistä oli huhuttu vuosia, ja Kim Cattrall vahvisti huhut hänen veljensä menehtymisen jälkeen. Kimin lähipiiri, fanit ja ystävät tarjosivat hänelle tukea sosiaalisessa meidassa. Myös Sarah Jessica Parker otti yhteyttä Kimiin, minkä seurauksena Kim julkaisi suorasanaisen viestin ex-kollegalleen kaikkien nähtäväksi

- En tarvitse tukeasi tai rakkauttasi näinä traagisina aikoina, Kim kirjoitti Instagramissa. 

Lisäksi Kim teki maailmalle erittäin selväksi, ettei hän pidä Sarahia ystävänään. 

- Äitini kysyi minulta tänään, että koska se tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan. Jatkuvat yhteydenottosi ovat tuskallinen muisto siitä, kuinka julma olit ja olet yhä. Teen tämä erittäin selväksi: et kuulu perheeseeni. Et ole ystäväni. Pyydän viimeisen kerran, että lopetat tragediamme hyväksikäyttämisen oman kiltin tytön imagosi ylläpitämiseen, Kim näpäytti Instagram-julkaisussaan.

Kim paljasti New York Postin haastattelussa, että hän oli kokenut itsensä ulkopuoliseksi sarjan kuvausten aikana. Hän on aikaisemmin kertonut kieltäytyneensä Sinkkuelämää 3 -elokuvasta, joten Samantha-hahmon puuttuminen uudistetusta sarjasta ei tullut faneille yllätyksenä. 

Kim
Kimin näyttelemää suorasanaista Samantha-hahmoa ei nähdä sarjassa.
Sinkkuelämää
Kim on paljastanut karuja asioita kulissien takaa. Kuvassa Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte), Sarah Jessica Parker (Carrie) ja Cynthia Nixon (Miranda). 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »