Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua – saiko missikaunotar erityiskohtelua Selviytyjät Suomen kuvauksissa?!

Telkkari | 07.04.2021 16:01

Selviytyjät Suomesta ulos äänestetyn Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Selviytyjät Suomessa kilpailijat elävät ankarissa olosuhteissa, eikä Niko Saarisen mukaan kilpailijoilla ole hygieniatuotteita saarilla. 

Sabina vieraili Seiskan Heimoneuvostossa, ja Niko päätti ottaa selvää missikaunottaren epäillystä erityiskohtelusta.

- Jodelissa on spekuloitu koko kauden ajan, että onko Sabina Särkkä ainoa kilpailija, joka pääsee hotelliin yöksi ja suihkuun, koska näytät joka päivä niin hyvältä. sinulla on mahtavat hiukset ja kaikki, joten vastaapa, oliko sinulla siellä jonkinlainen VIP-kohtelu, Niko kysyi.

Lue myös: ”Tehän ette näe jaksoista kaikkia kohtia” - Niko Saarinen vastaa Selviytyjät Suomen aiheuttamaan Arttu Harkki -somekritiikkiin

Aihe huvitti Sabinaa.

- No olisipa ollutkin! Ei todella ollut. Ihan sama meininki kuin muillakin, eli vähän merivettä niskaan ja hiuksiin ja menoksi. En tiedä, ihmettelin sitä itsekin. Minusta tuntuu, että ei nytkään pestyillä hiuksilla näytä yhtä hyvältä kuin siellä metikössä. en tiedä, en osaa vastata mitään. Olen ihmetellyt sitä itsekin. Kait ne (hiukset) viihtyivät ympäristössä enemmän kuin itse, Sabina naureskeli.

 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!