fbq
Telkkari
07.04.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua – saiko missikaunotar erityiskohtelua Selviytyjät Suomen kuvauksissa?!
Telkkari
07.04.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Selviytyjät Suomesta ulos äänestetyn Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Selviytyjät Suomessa kilpailijat elävät ankarissa olosuhteissa, eikä Niko Saarisen mukaan kilpailijoilla ole hygieniatuotteita saarilla. 

Sabina vieraili Seiskan Heimoneuvostossa, ja Niko päätti ottaa selvää missikaunottaren epäillystä erityiskohtelusta.

- Jodelissa on spekuloitu koko kauden ajan, että onko Sabina Särkkä ainoa kilpailija, joka pääsee hotelliin yöksi ja suihkuun, koska näytät joka päivä niin hyvältä. sinulla on mahtavat hiukset ja kaikki, joten vastaapa, oliko sinulla siellä jonkinlainen VIP-kohtelu, Niko kysyi.

Lue myös: ”Tehän ette näe jaksoista kaikkia kohtia” - Niko Saarinen vastaa Selviytyjät Suomen aiheuttamaan Arttu Harkki -somekritiikkiin

Aihe huvitti Sabinaa.

- No olisipa ollutkin! Ei todella ollut. Ihan sama meininki kuin muillakin, eli vähän merivettä niskaan ja hiuksiin ja menoksi. En tiedä, ihmettelin sitä itsekin. Minusta tuntuu, että ei nytkään pestyillä hiuksilla näytä yhtä hyvältä kuin siellä metikössä. en tiedä, en osaa vastata mitään. Olen ihmetellyt sitä itsekin. Kait ne (hiukset) viihtyivät ympäristössä enemmän kuin itse, Sabina naureskeli.

 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »