Roope Salminen, Shirly Karvinen, Ernest Lawson, Köpi Kallio, Heli Sutela

Roope Salmisen kaveriporukan kulttipelistä muodostui marraskuussa alkava gameshow: "Ohjelmassa laumasieluisuus palkitaan.."

Telkkari | 13.10.2021 22:01

Tänään keskiviikkona (13.10.) MTV tiedotti lehdistölle uudesta marraskuussa alkavasta gameshow Laumasta. Tiedotteessa avataan, että kyseessä on ohjelmaa juontavan Roope Salmisen, 31, luoma peli, joka on ollut suosittu hänen kaveriporukassaan yli 10 vuotta.


- Vakiopanelistit ja vaihtuvat vieraat pääsevät punnitsemaan ihmiselämän merkittävimpiä kysymyksiä, kuten “Mikä on seksikkäin eläin?” tai “Kuka oikeasti tappoi JFK:n?” Ohjelmassa laumasieluus palkitaan ja poikkeusyksilöiltä tivataan perusteluita ryhmäpaineen hengessä, MTV:ltä kuvaillaan.


Kysymysten lisäksi erikoista on myös se, että pisteitä ei saa oikeassa olemisesta, vaan vastaamalla samoin kuin mahdollisimman moni muu.

Sarjassa nähdään viisi vakiopanelistia sekä jaksoittain julkisuudesta tuttuja kilpailijoita.

- Vakiopanelisteina ohjelmassa viihdyttää Ernest Lawson, Heli Sutela, Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Shirly Karvinen, tiedotteessa jatketaan.

Roope Salminen, Heli Sutela, Köpi Kallio, Ernest Lawson
Ohjelman vakiopanelistina nähdään esimerkiksi Roopen hyvä ystävä Ernest Lawson. Mukana on myös muun muassa suurelle yleisölle tuntemattomampi Fathi Ahmed sekä paremmin radiosta tuttu Juuso "Köpi" Kallio.

Roope on tehnyt ohjelmaan liittyen julkaisun Instagram-tililleen.  

- Kun yksi ovi sulkeutuu, pitää avata toinen. UUSI SHOW, uusi crew, aivan käsittämättömän hauska konsepti. kehitin lockdownin aikana gameshow’n, jossa sun pitää päätellä, mitä MUUT ovat vastanneet. löydä lauman suosituin vastaus, ja mitä ikinä teetkin - ÄLÄ JÄÄ YKSIN, hän kirjoittaa päivitykseensä.

Lue myös: Roope Salminen avoimena Seiskalle: negatiiviset someviestit harmittavat, juhlisti raittiutensa vuosipäivää ankaralla tavalla - "Siitä lähti mielihyvähormonit liikkeelle"

Päivitys on kerännyt lukuisia kehuvia kommentteja.

- NYT ON KOVA CREW, koomikko Eve Kulmala kirjoittaa viitaten Ropeen ja aiemmin lueteltuihin panelisteihin.


- Hienoo, kommentoi puolestaan radiojuontaja Aki Linannahde.

Lauma nähdään televisiossa MTV3-kanavalla 10.11. kello 21.

Lue myös: Roope Salmisen ökykoti tuli myyntiin: "Haikeaa tästä on lähteä"

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:MTV, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!