fbq
Kotimaa
17.08.2021 17:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen ja Juhana Tuomi
Roope Salminen
Roope Salmisen ökykoti tuli myyntiin: "Haikeaa tästä on lähteä"
Kotimaa
17.08.2021 17:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen ja Juhana Tuomi

Seiskan saamien tietojen mukaan näyttelijä Roope Salminen on laittanut kotinsa myyntiin. Asian Seiskalle vahvistaa Roope itse. Hän ja Helmi-Leena Nummela sekä parin keväällä 2020 syntynyt lapsi tarvitsevat lisää tilaa. 

- Kiitos kysymästä! Ei kai se salaisuus ole, että asunto menee myyntiin. Haikeaa tästä on lähteä, ihan unelmakämppä ja paljon hyviä muistoja. Lapsi kuitenkin kasvaa kovaa vauhtia, joten täytyy mennä hänen ehdoillaan eteenpäin, Roope kuvailee Seiskalle.

Lue myös: Vaipanvaihtoa kotistudiossa! Roope Salminen nauttii poikkeusaikaisyydestä

Asunto sijaitsee mainiolla paikalla Helsingissä, aivan palveluiden tuntumassa. Onpa siellä syntynyt myös podcast-jaksoja. 

– Teen töitä tällä hetkellä paljon kotona. Koen olevani etuoikeutettu ja onnekas, kun pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa arjessani helposti. Voin tehdä puuroa lapselleni tai vaihtaa vaipat ja samalla työskennellä vaatehuoneeseen rakennetussa äänitysstudiossa. Tähän saakka tämä on ollut erittäni simppeliä, juontaja jutteli Seiskalle alkuvuodesta.

Roope ja Helmi-Leena ovat asuneet nyt myyntiin laitetussa asunnossa yhdessä vuodesta 2019. Persoonallisessa kodissa on peräti 84 neliötä. Hintapyyntö on 458 000 euroa, ja sillä saa tilavan kaksion sekä kylpyhuoneen ja keittiön. 

Lue myös: Tässä on Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan 80-neliöinen lemmenpesä – kuva!

Asunnossa on oma suojainen sisäänkäynti ilman seinänaapureita. Valoisassa saarekekeittiössä on kaikki nykyaikaiset keittiölaitteet.

Voit tutustua Roopen kotiin täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »